Πτώση 15,1% στις πωλήσεις πρώτου τριμήνου για τη Frigoglass

Πτώση 15,1% στις πωλήσεις πρώτου τριμήνου για τη Frigoglass

Reuters  | 31.05.2016 10:10

Πτώση 15,1% στις πωλήσεις πρώτου τριμήνου για τη Frigoglass

ΑΘΗΝΑ, 31 Μαΐου. (Reuters) - Η Frigoglass FRIr.AT
ανακοίνωσε την Τρίτη πτώση κατά 15,1% στις πωλήσεις της για το
πρώτο τρίμηνο του έτους σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι, στα
101,9 εκατ. ευρώ.
Η πτώση στις πωλήσεις οφείλεται κυρίως στην διψήφια μείωση
πωλήσεων στην ανατολική Ευρώπη και τη μικρότερη ζήτηση από την
Νιγηρία, καθώς και στις δύσκολες μακροοικονομικές συνθήκες στην
αγορά της Ρωσίας.
Η εταιρία, η οποία προμηθεύει την Coca Cola HBC μεταξύ άλλων
Ευρωπαίων εμφιαλωτών, είδε τις ζημίες της να αυξάνονται στα 8,3
εκατ. ευρώ από 3,9 εκατ. ευρώ στο πρώτο τρίμηνο του 2015.
Αντίστοιχη πτωτική πορεία ακολούθησε και το EBITDA που
διαμορφώθηκε στα 10,7 εκατ. ευρώ, 10,6% χαμηλότερα σε σχέση με
το πρώτο τρίμηνο του 2015.
"Η αστάθεια των αγορών αναμένεται να συνεχιστεί λόγω της
μεσοπρόθεσμης οικονομικής αβεβαιότητας, κυρίως σε Ρωσία και
Νιγηρία", δήλωσε ο Νίκος Μαμουλής, διευθύνων σύμβουλος της
εταιρίας.
"Σε αυτό το περιβάλλον, παραμένουμε προσηλωμένοι στους
τομείς της δραστηριότητά μας που μπορούμε να ελέγξουμε...
Συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε αυστηρές πολιτικές διαχείρισης
κεφαλαιακών δαπανών και εξόδων".

Σχετικά Νέα

Τελευταία σχόλια

Προσθέστε σχόλιο
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.
Συζήτηση
Απάντηση...
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.

Οι συναλλαγές με χρηματοοικονομικά μέσα ή/και κρυπτονομίσματα εμπεριέχουν υψηλό κίνδυνο συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου απώλειας μερικής ή ολόκληρης της επένδυσης και μπορεί να μην είναι κατάλληλες για όλους τους επενδυτές. Οι τιμές των κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά ασταθείς και μπορούν να επηρεαστούν από εξωτερικούς παράγοντες, όπως χρηματοπιστωτικά, εποπτικά και πολιτικά γεγονότα. Οι συναλλαγές με περιθώριο αυξάνουν τους χρηματοπιστωτικούς κινδύνους.
Πριν αποφασίσετε να κάνετε συναλλαγές με χρηματοοικονομικό μέσο ή κρυπτονομίσματα θα πρέπει να ενημερωθείτε πλήρως για τους κινδύνους και τα κόστη που συσχετίζονται με τις συναλλαγές στις χρηματοπιστωτικές αγορές, να εξετάσετε προσεκτικά τους επενδυτικούς σας στόχους, το επίπεδο της εμπειρίας σας και τη διάθεση ανάληψης κινδύνου και να αναζητήστε επαγγελματικές συμβουλές όπου χρειάζεται.
Η Fusion Media σας υπενθυμίζει ότι τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι απαραίτητα πραγματικού χρόνου ούτε ακριβή. Τα δεδομένα και οι τιμές στον ιστότοπο δεν παρέχονται απαραίτητα από κάποια αγορά ή χρηματιστήριο αλλά μπορεί να παρέχονται από διαμορφωτές της αγοράς και συνεπώς μπορεί να μην είναι ακριβείς και να διαφέρουν από την πραγματική τιμή σε οποιαδήποτε δεδομένη αγορά, κάτι που σημαίνει ότι οι τιμές είναι ενδεικτικές και όχι κατάλληλες για σκοπούς συναλλαγών. Η Fusion Media και κάθε πάροχος των δεδομένων που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία ως αποτέλεσμα των συναλλαγών σας ή της εξάρτησής σας από τις πληροφορίες που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Απαγορεύεται η χρήση, η αποθήκευση, η αναπαραγωγή, η εμφάνιση, η τροποποίηση, η μετάδοση ή η διανομή των δεδομένων που εμπεριέχονται στον παρόντα ιστότοπο χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη άδεια της Fusion Media ή/και του παροχέα δεδομένων. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας διατηρούνται από τους παρόχους ή/και το χρηματιστήριο που παρέχουν τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Η Fusion Media μπορεί να αποζημιωθεί από τους διαφημιζόμενους που εμφανίζονται στον ιστότοπο, με βάση την αλληλεπίδραση σας με τις διαφημίσεις ή με τους διαφημιζόμενους.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Αποσύνδεση
Σίγουρα θέλετε να αποσυνδεθείτε;
ΌχιΝαι
ΑκύρωσηΝαι
Αποθήκευση αλλαγών

+

Κατεβάστε την εφαρμογή

Μόνο η εφαρμογή προφέρει μεγαλύτερη διορατικότητα στις αγορές, περισσότερες ειδοποιήσεις, περισσότερους τρόπους προσαρμογής της λίστας παρακολούθησης του ενεργητικού

Το Investing.com είναι καλύτερο στην εφαρμογή!

Περισσότερο περιεχόμενο, ταχύτερες τιμές και διαγράμματα και μια ομαλότερη εμπειρία είναι διαθέσιμα μόνο στην εφαρμογή .