Δεν υπάρχουν αποτελέσματα για την αναζήτησή σας
Piraeus Bank SA (BOPr)

Piraeus Bank SA (BOPr)

3,064 +0,014 +0,46%
22/10 - Κλειστό. Νόμισμα EUR
Δημιουργία Νέου Χαρτοφυλακίου
ΑκύρωσηΔημιουργία
Προστέθηκε στο χαρτοφυλάκιό σας με επιτυχία
Aγορά / Πώληση 0,000 / 0,000
Εύρος ημέρας 3,042 - 3,1
52 Εβδομ. 0,552 - 3,29
Πρ. Κλείσιμο 3,05
Άνοιγμα 3,042
Κέρδος 1.345.930
Av. Volume (3m) 1.589.506
Κεφαλαιοπ. 1,34B
β 2,85
Αναλογία P/E 4,85
Μέρισμα N/A (N/A)
ΕΣΟΔΑ 1,16B
Κέρδος ανά Μετ. 0,63
Επόμενη Κερδών 27.11.2019
Ετήσια Μεταβολή 177,79%
Προσθέστε σχόλιο
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.
mailmad mailmad
mailmad mailmad

Ως πελάτης την αξιολογώ σαν μια τράπεζα με κακές υπηρεσίες.. Είναι μάστερ στις κρυφές χρεώσεις, και οι διαδικτυακές δυνατότητές της είναι για κλάματα.. Για μια απλή διεκπεραίωση χρειάζεται να πας στη τράπεζα με ραντεβού.. Για να κλείσεις ραντεβού χρειάζεται να επισκεφτείς τη τράπεζα πρώτα (δηλαδή δύο επισκέψεις).. Σε μιά διαδικτυακή ερώτηση μέσω φόρμας πελατών, μου απάντησαν με ένα μήνα καθυστέρηση, ενώ η απάντηση κοντολογίς ήταν "Ρώτα τη τράπεζα"!  ... (Διαβάστε Περισσότερα)

22.08.2019 09:53 GMT· Απάντηση
Katerina Samartzi
Katerina Samartzi

η μετοχή της Πειραιώς μεσα στην κρίση 2013 -2015 εμφανίζει αυξηση με ανώτερη τιμή 560 ευρω στης 03/08/2015 αυτό ειναι αποτέλεσμα των reserve splits?  ... (Διαβάστε Περισσότερα)

21.04.2018 09:53 GMT· Απάντηση
Προβολή όλων των σχολίων (2)
Συζήτηση
Απάντηση...
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.

Οι συναλλαγές με χρηματοοικονομικά μέσα ή/και κρυπτονομίσματα εμπεριέχουν υψηλό κίνδυνο συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου απώλειας μερικής ή ολόκληρης της επένδυσης και μπορεί να μην είναι κατάλληλες για όλους τους επενδυτές. Οι τιμές των κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά ασταθείς και μπορούν να επηρεαστούν από εξωτερικούς παράγοντες, όπως χρηματοπιστωτικά, εποπτικά και πολιτικά γεγονότα. Οι συναλλαγές με περιθώριο αυξάνουν τους χρηματοπιστωτικούς κινδύνους.
Πριν αποφασίσετε να κάνετε συναλλαγές με χρηματοοικονομικό μέσο ή κρυπτονομίσματα θα πρέπει να ενημερωθείτε πλήρως για τους κινδύνους και τα κόστη που συσχετίζονται με τις συναλλαγές στις χρηματοπιστωτικές αγορές, να εξετάσετε προσεκτικά τους επενδυτικούς σας στόχους, το επίπεδο της εμπειρίας σας και τη διάθεση ανάληψης κινδύνου και να αναζητήστε επαγγελματικές συμβουλές όπου χρειάζεται.
Η Fusion Media σας υπενθυμίζει ότι τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι απαραίτητα πραγματικού χρόνου ούτε ακριβή. Τα δεδομένα και οι τιμές στον ιστότοπο δεν παρέχονται απαραίτητα από κάποια αγορά ή χρηματιστήριο αλλά μπορεί να παρέχονται από διαμορφωτές της αγοράς και συνεπώς μπορεί να μην είναι ακριβείς και να διαφέρουν από την πραγματική τιμή σε οποιαδήποτε δεδομένη αγορά, κάτι που σημαίνει ότι οι τιμές είναι ενδεικτικές και όχι κατάλληλες για σκοπούς συναλλαγών. Η Fusion Media και κάθε πάροχος των δεδομένων που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία ως αποτέλεσμα των συναλλαγών σας ή της εξάρτησής σας από τις πληροφορίες που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Απαγορεύεται η χρήση, η αποθήκευση, η αναπαραγωγή, η εμφάνιση, η τροποποίηση, η μετάδοση ή η διανομή των δεδομένων που εμπεριέχονται στον παρόντα ιστότοπο χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη άδεια της Fusion Media ή/και του παροχέα δεδομένων. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας διατηρούνται από τους παρόχους ή/και το χρηματιστήριο που παρέχουν τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Η Fusion Media μπορεί να αποζημιωθεί από τους διαφημιζόμενους που εμφανίζονται στον ιστότοπο, με βάση την αλληλεπίδραση σας με τις διαφημίσεις ή με τους διαφημιζόμενους.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Αποσύνδεση
Σίγουρα θέλετε να αποσυνδεθείτε;
ΌχιΝαι
ΑκύρωσηΝαι
Αποθήκευση αλλαγών

+