Τεχνικό Σχόλιο Δείκτη S&P 500

Τεχνικό Σχόλιο Δείκτη S&P 500

Konstantinos Matsoukas  | 14.04.2019 16:23


S&P 500: Επόμενος Στόχος οι 3050-3080 Μονάδες;

Μια πολύ σημαντική ανοδική κίνηση τιμών καταγραφεί εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα ο κύριος χρηματιστηριακός δείκτης του πλανήτη S&P 500.

Η αμερικανική αγορά κινείται με στοχευόμενη κατεύθυνση και κυρίως με σημαντικό ανοδικό ρυθμό ήπιων διακυμάνσεων που δεν διαταράσσουν την ανοδική δυναμική εντός ανοδικού καναλιού κίνησης των τιμών.

Η παλαιά αντίσταση των 2820-40 μονάδων για την οποία έχουμε μιλήσει και σε προγενέστερο άρθρο μας έχει διασπασθεί ανοδικά και επιτυχημένα εδώ 11 συνεχόμενα κλεισίματα τιμών σε ημερήσιο διάγραμμα, και όλα δείχνουν ότι η πορεία προς το νέο ιστορικό υψηλό είναι πλέον η "ενδεδειγμένη" κατεύθυνση.

Στρατηγικός στόχος κατά την δική μας τεχνικά προσέγγιση και μεθοδολογία, είναι η άνω πλευρά του ανοδικού καναλιού κίνησης των τιμών , δηλαδή η περιοχή των 3050-85 μονάδων, σημείο το οποίο και αποτελεί τον επόμενο σημαντικό τεχνικά στόχο.
Κάθε κίνηση που δεν διαταράσσει τη στήριξη των 2860-70 μονάδων,αποτελεί το επονομαζόμενο buy on dips.

Κωνσταντίνος Ματσούκας

Konstantinos Matsoukas

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία σχόλια

Προσθέστε σχόλιο
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.
Συζήτηση
Απάντηση...
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.

Οι συναλλαγές με χρηματοοικονομικά μέσα ή/και κρυπτονομίσματα εμπεριέχουν υψηλό κίνδυνο συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου απώλειας μερικής ή ολόκληρης της επένδυσης και μπορεί να μην είναι κατάλληλες για όλους τους επενδυτές. Οι τιμές των κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά ασταθείς και μπορούν να επηρεαστούν από εξωτερικούς παράγοντες, όπως χρηματοπιστωτικά, εποπτικά και πολιτικά γεγονότα. Οι συναλλαγές με περιθώριο αυξάνουν τους χρηματοπιστωτικούς κινδύνους.
Πριν αποφασίσετε να κάνετε συναλλαγές με χρηματοοικονομικό μέσο ή κρυπτονομίσματα θα πρέπει να ενημερωθείτε πλήρως για τους κινδύνους και τα κόστη που συσχετίζονται με τις συναλλαγές στις χρηματοπιστωτικές αγορές, να εξετάσετε προσεκτικά τους επενδυτικούς σας στόχους, το επίπεδο της εμπειρίας σας και τη διάθεση ανάληψης κινδύνου και να αναζητήστε επαγγελματικές συμβουλές όπου χρειάζεται.
Η Fusion Media σας υπενθυμίζει ότι τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι απαραίτητα πραγματικού χρόνου ούτε ακριβή. Τα δεδομένα και οι τιμές στον ιστότοπο δεν παρέχονται απαραίτητα από κάποια αγορά ή χρηματιστήριο αλλά μπορεί να παρέχονται από διαμορφωτές της αγοράς και συνεπώς μπορεί να μην είναι ακριβείς και να διαφέρουν από την πραγματική τιμή σε οποιαδήποτε δεδομένη αγορά, κάτι που σημαίνει ότι οι τιμές είναι ενδεικτικές και όχι κατάλληλες για σκοπούς συναλλαγών. Η Fusion Media και κάθε πάροχος των δεδομένων που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία ως αποτέλεσμα των συναλλαγών σας ή της εξάρτησής σας από τις πληροφορίες που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Απαγορεύεται η χρήση, η αποθήκευση, η αναπαραγωγή, η εμφάνιση, η τροποποίηση, η μετάδοση ή η διανομή των δεδομένων που εμπεριέχονται στον παρόντα ιστότοπο χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη άδεια της Fusion Media ή/και του παροχέα δεδομένων. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας διατηρούνται από τους παρόχους ή/και το χρηματιστήριο που παρέχουν τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Η Fusion Media μπορεί να αποζημιωθεί από τους διαφημιζόμενους που εμφανίζονται στον ιστότοπο, με βάση την αλληλεπίδραση σας με τις διαφημίσεις ή με τους διαφημιζόμενους.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Polski Português (Portugal) Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Αποσύνδεση
Σίγουρα θέλετε να αποσυνδεθείτε;
ΌχιΝαι
ΑκύρωσηΝαι
Αποθήκευση αλλαγών

+