Ανασκόπηση ελληνικού τύπου 17ης Σεπτεμβρίου

Ανασκόπηση ελληνικού τύπου 17ης Σεπτεμβρίου

Reuters  | 17.09.2020 09:30

Ανασκόπηση ελληνικού τύπου 17ης Σεπτεμβρίου

17 Σεπτ. - Πρωτοσέλιδα και ειδήσεις από τον ελληνικό τύπο.
Το Reuters δεν τις έχει επαληθεύσει και δεν φέρει ευθύνη για
τυχόν ανακρίβειες.


Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
Το Βερολίνο φέρνει πιο κόντα τον διάλογο.Επικοινωνία Μέρκελ
με Ερντογάν-Έντονο παρασκήνιο για να αρχίσουν άμεσα
διερευνητικές επαφές.


Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Ευρωπαϊκές τιτλοποιήσεις για κόκκινα δάνεια Covid-19.Ανοίγει
η συζήτηση στην Κομισιόν για τις προτεινόμενες λύσεις-Βαρύ το
φορτίο για την Ελλάδα.


ΤΑ ΝΕΑ
Υπερωρίες:Θα πληρώνονται με έξτρα άδεια.Όλες οι αλλαγές για
μεγαλύτερη ευελιξία.


Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ
Πινγκ-πονγκ ευθυνών στις πλάτες των παιδιών.Κλειστά σχολεία
στην αρχή της χρονιάς και επιτελικό...αλαλούμ αρμοδιοτήτων.


Η ΑΥΓΗ
Κλείνει σχολεία η κυβερνητική ανευθυνότητα.Ανοχύρωτα τα
άφησε το επιτελικό κράτος των "αρίστων".


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
Οι νέοι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα.Βελτιωμένα τα φορολογικά
έσοδα του Αυγούστου.


ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ
"Χάδια" Μέρκελ στον Ερντογάν.Ζητάει άμεση έναρξη διαλόγου
για να βγάλει τις κυρώσεις από την ατζέντα.


(Αίθουσα Σύνταξης Αθηνών)

Σχετικά Νέα

Τελευταία σχόλια

Προσθέστε σχόλιο
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.
Συζήτηση
Απάντηση...
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.

Οι συναλλαγές με χρηματοοικονομικά μέσα ή/και κρυπτονομίσματα εμπεριέχουν υψηλό κίνδυνο συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου απώλειας μερικής ή ολόκληρης της επένδυσης και μπορεί να μην είναι κατάλληλες για όλους τους επενδυτές. Οι τιμές των κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά ασταθείς και μπορούν να επηρεαστούν από εξωτερικούς παράγοντες, όπως χρηματοπιστωτικά, εποπτικά και πολιτικά γεγονότα. Οι συναλλαγές με περιθώριο αυξάνουν τους χρηματοπιστωτικούς κινδύνους.
Πριν αποφασίσετε να κάνετε συναλλαγές με χρηματοοικονομικό μέσο ή κρυπτονομίσματα θα πρέπει να ενημερωθείτε πλήρως για τους κινδύνους και τα κόστη που συσχετίζονται με τις συναλλαγές στις χρηματοπιστωτικές αγορές, να εξετάσετε προσεκτικά τους επενδυτικούς σας στόχους, το επίπεδο της εμπειρίας σας και τη διάθεση ανάληψης κινδύνου και να αναζητήστε επαγγελματικές συμβουλές όπου χρειάζεται.
Η Fusion Media σας υπενθυμίζει ότι τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι απαραίτητα πραγματικού χρόνου ούτε ακριβή. Τα δεδομένα και οι τιμές στον ιστότοπο δεν παρέχονται απαραίτητα από κάποια αγορά ή χρηματιστήριο αλλά μπορεί να παρέχονται από διαμορφωτές της αγοράς και συνεπώς μπορεί να μην είναι ακριβείς και να διαφέρουν από την πραγματική τιμή σε οποιαδήποτε δεδομένη αγορά, κάτι που σημαίνει ότι οι τιμές είναι ενδεικτικές και όχι κατάλληλες για σκοπούς συναλλαγών. Η Fusion Media και κάθε πάροχος των δεδομένων που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία ως αποτέλεσμα των συναλλαγών σας ή της εξάρτησής σας από τις πληροφορίες που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Απαγορεύεται η χρήση, η αποθήκευση, η αναπαραγωγή, η εμφάνιση, η τροποποίηση, η μετάδοση ή η διανομή των δεδομένων που εμπεριέχονται στον παρόντα ιστότοπο χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη άδεια της Fusion Media ή/και του παροχέα δεδομένων. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας διατηρούνται από τους παρόχους ή/και το χρηματιστήριο που παρέχουν τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Η Fusion Media μπορεί να αποζημιωθεί από τους διαφημιζόμενους που εμφανίζονται στον ιστότοπο, με βάση την αλληλεπίδραση σας με τις διαφημίσεις ή με τους διαφημιζόμενους.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Polski Português (Portugal) Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Αποσύνδεση
Σίγουρα θέλετε να αποσυνδεθείτε;
ΌχιΝαι
ΑκύρωσηΝαι
Αποθήκευση αλλαγών

+

Κατεβάστε την εφαρμογή της Investing.com

Λάβετε δωρεάν τιμές σε πραγματικό χρόνο καθώς και διαγράμματα και ειδοποιήσεις για μετοχές, δείκτες, νομίσματα, εμπορεύματα, ομόλογα. Λάβετε δωρεάν τις καλύτερες τεχνικές αναλύσεις και μέσα προβλέψεων.

Το Investing.com είναι καλύτερο σαν εφαρμογή!

Περισσότερο περιεχόμενο, ταχύτερα διαγράμματα, ταχύτερη ροή τιμών και πιο ομαλή εμπειρία διαθέσιμα μόνο στην εφαρμογή.

';