Ανασκόπηση ελληνικού τύπου 10ης Σεπτεμβρίου

Ανασκόπηση ελληνικού τύπου 10ης Σεπτεμβρίου

Reuters  | 10.09.2019 09:50

Ανασκόπηση ελληνικού τύπου 10ης Σεπτεμβρίου

10 Σεπτ. - Πρωτοσέλιδα και ειδήσεις από τον ελληνικό τύπο.

Το Reuters δεν τις έχει επαληθεύσει και δεν φέρει ευθύνη για

τυχόν ανακρίβειες.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

25 μέτρα για την επιχειρηματικότητα-Κίνητρα για τη βελτίωση

της καθημερινότητας των επιχειρήσεων.

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διπλό crash test των εξαγγελιών-Στο Eurogroup τα μέτρα που

ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός και εν συνεχεία σε διαπραγμάτευση με

τους θεσμούς.

ΤΑ ΝΕΑ

Ποια ακίνητα γλιτώνουν τον ΦΠΑ-Μεταβιβάσεις: Το σχέδιο του

υπουργείου Οικονομικών.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Έγκλημα για χάρη εργολάβων-Σάλος στη Θεσσαλονίκη για το

πολύπαθο μετρό.

Η ΑΥΓΗ

Η μεσαία τάξη...αναβάλλεται-Έπεσαν οι μάσκες στη ΔΕΘ-Μετρό

Θεσσαλονίκης:Ο Κυρ. Μητσοτάκης βλάπτει σοβαρά τις αρχαιότητες

της Βενιζέλου.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

3.184 νέες προσλήψεις μονίμων-Αλληλοδιαψεύδονται στον ΣΥΡΙΖΑ

για το πλεόνασμα!

(Αίθουσα Σύνταξης Αθηνών)

Σχετικά Νέα

Τελευταία σχόλια

Προσθέστε σχόλιο
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.
Συζήτηση
Απάντηση...
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.

Οι συναλλαγές με χρηματοοικονομικά μέσα ή/και κρυπτονομίσματα εμπεριέχουν υψηλό κίνδυνο συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου απώλειας μερικής ή ολόκληρης της επένδυσης και μπορεί να μην είναι κατάλληλες για όλους τους επενδυτές. Οι τιμές των κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά ασταθείς και μπορούν να επηρεαστούν από εξωτερικούς παράγοντες, όπως χρηματοπιστωτικά, εποπτικά και πολιτικά γεγονότα. Οι συναλλαγές με περιθώριο αυξάνουν τους χρηματοπιστωτικούς κινδύνους.
Πριν αποφασίσετε να κάνετε συναλλαγές με χρηματοοικονομικό μέσο ή κρυπτονομίσματα θα πρέπει να ενημερωθείτε πλήρως για τους κινδύνους και τα κόστη που συσχετίζονται με τις συναλλαγές στις χρηματοπιστωτικές αγορές, να εξετάσετε προσεκτικά τους επενδυτικούς σας στόχους, το επίπεδο της εμπειρίας σας και τη διάθεση ανάληψης κινδύνου και να αναζητήστε επαγγελματικές συμβουλές όπου χρειάζεται.
Η Fusion Media σας υπενθυμίζει ότι τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι απαραίτητα πραγματικού χρόνου ούτε ακριβή. Τα δεδομένα και οι τιμές στον ιστότοπο δεν παρέχονται απαραίτητα από κάποια αγορά ή χρηματιστήριο αλλά μπορεί να παρέχονται από διαμορφωτές της αγοράς και συνεπώς μπορεί να μην είναι ακριβείς και να διαφέρουν από την πραγματική τιμή σε οποιαδήποτε δεδομένη αγορά, κάτι που σημαίνει ότι οι τιμές είναι ενδεικτικές και όχι κατάλληλες για σκοπούς συναλλαγών. Η Fusion Media και κάθε πάροχος των δεδομένων που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία ως αποτέλεσμα των συναλλαγών σας ή της εξάρτησής σας από τις πληροφορίες που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Απαγορεύεται η χρήση, η αποθήκευση, η αναπαραγωγή, η εμφάνιση, η τροποποίηση, η μετάδοση ή η διανομή των δεδομένων που εμπεριέχονται στον παρόντα ιστότοπο χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη άδεια της Fusion Media ή/και του παροχέα δεδομένων. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας διατηρούνται από τους παρόχους ή/και το χρηματιστήριο που παρέχουν τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Η Fusion Media μπορεί να αποζημιωθεί από τους διαφημιζόμενους που εμφανίζονται στον ιστότοπο, με βάση την αλληλεπίδραση σας με τις διαφημίσεις ή με τους διαφημιζόμενους.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Αποσύνδεση
Σίγουρα θέλετε να αποσυνδεθείτε;
ΌχιΝαι
ΑκύρωσηΝαι
Αποθήκευση αλλαγών

+