eps-direction

eps-direction

Investing.com  | 06.08.2020 16:17

eps-direction

Investing.com – Η ING ADR ανακοίνωσε Πέμπτη τα κέρδη του Q2 που earnings έχασαν τις προβλέψεις των αναλυτών και έσοδα που δεν έφθασαν τις προσδοκίες.

Η ING ADR ανακοίνωσε κέρδη ανά μετοχή €0,08 και έσοδα €4,67B. Οι αναλυτές που ερωτήθηκαν από την Investing.com ανέμεναν EPS €0,16 και έσοδα €5,03B.

---- without mor----

ING ADR shares are κάτω 39.92% from the beginning of the year , είναι ακόμα 41,80% κάτω από το υψηλό 52 εβδομάδων που ήταν €12,44 και είχε τεθεί στις 2 Ιανουαρίου.

Η μετοχή της ING ADR είναι 39.92% κάτω από την αρχή του χρόνου, είναι ακόμα 41,80% κάτω από το υψηλό 52 εβδομάδων που ήταν €12,44 και είχε τεθεί στις 2 Ιανουαρίου. βρίσκεται σε ένα νέο υψηλό 52 εβδομάδων

They are Υστερεί the EUR/USD which is κάτω 0% year to date.

Υστερεί του EUR/USD ο οποίος είναι 0% κάτω από την αρχή του χρόνου.

ING ADR shares κέρδισε από το τελευταίο κλείσιμο 4,56% in προ-αγορά following the report.

Η μετοχή της ING ADR κέρδισε από το τελευταίο κλείσιμο 4,56% στην προ-αγορά μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

ING ADR follows other major Χρηματιστηριακές sector earnings this month

Τα κέρδη της ING ADR ακολουθούν τα κέρδη άλλων μεγάλων του κλάδου της Χρηματιστηριακές αυτόν το μήνα

ING ADR's report follows an earnings beat-past by Mastercard on 30 Ιουλίου, who reported EPS of €1,36 on revenue of €3,34B, compared to forecasts EPS of €1,17 on revenue of €3,25B.

Η ανακοίνωση της ING ADR ακολουθεί αυτή της Mastercard την 30 Ιουλίου, η οποία ανακοίνωσε κέρδη beat-past των προσδοκιών με EPS 1,36€ και έσοδα 3,34B€, σε σύγκριση με προβλεπόμενο EPS 1,17€ και έσοδα 3,25B€.

UnitedHealth had beat-past expectations on 15 Ιουλίου with second quarter EPS of €7,12 on revenue of €62,14B, compared to forecast for EPS of €5,28 on revenue of €63,48B.

Stay up-to-date on all of the upcoming earnings reports by visiting Investing.com's earnings calendar

Επισκεφθείτε το ημερολόγιο κερδών του Investing.com για να μένετε ενημερωμένοι για όλες τις επερχόμενες εκθέσεις κερδών

Σχετικά Νέα

Τελευταία σχόλια

Προσθέστε σχόλιο
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.
Συζήτηση
Απάντηση...
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.

Οι συναλλαγές με χρηματοοικονομικά μέσα ή/και κρυπτονομίσματα εμπεριέχουν υψηλό κίνδυνο συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου απώλειας μερικής ή ολόκληρης της επένδυσης και μπορεί να μην είναι κατάλληλες για όλους τους επενδυτές. Οι τιμές των κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά ασταθείς και μπορούν να επηρεαστούν από εξωτερικούς παράγοντες, όπως χρηματοπιστωτικά, εποπτικά και πολιτικά γεγονότα. Οι συναλλαγές με περιθώριο αυξάνουν τους χρηματοπιστωτικούς κινδύνους.
Πριν αποφασίσετε να κάνετε συναλλαγές με χρηματοοικονομικό μέσο ή κρυπτονομίσματα θα πρέπει να ενημερωθείτε πλήρως για τους κινδύνους και τα κόστη που συσχετίζονται με τις συναλλαγές στις χρηματοπιστωτικές αγορές, να εξετάσετε προσεκτικά τους επενδυτικούς σας στόχους, το επίπεδο της εμπειρίας σας και τη διάθεση ανάληψης κινδύνου και να αναζητήστε επαγγελματικές συμβουλές όπου χρειάζεται.
Η Fusion Media σας υπενθυμίζει ότι τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι απαραίτητα πραγματικού χρόνου ούτε ακριβή. Τα δεδομένα και οι τιμές στον ιστότοπο δεν παρέχονται απαραίτητα από κάποια αγορά ή χρηματιστήριο αλλά μπορεί να παρέχονται από διαμορφωτές της αγοράς και συνεπώς μπορεί να μην είναι ακριβείς και να διαφέρουν από την πραγματική τιμή σε οποιαδήποτε δεδομένη αγορά, κάτι που σημαίνει ότι οι τιμές είναι ενδεικτικές και όχι κατάλληλες για σκοπούς συναλλαγών. Η Fusion Media και κάθε πάροχος των δεδομένων που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία ως αποτέλεσμα των συναλλαγών σας ή της εξάρτησής σας από τις πληροφορίες που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Απαγορεύεται η χρήση, η αποθήκευση, η αναπαραγωγή, η εμφάνιση, η τροποποίηση, η μετάδοση ή η διανομή των δεδομένων που εμπεριέχονται στον παρόντα ιστότοπο χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη άδεια της Fusion Media ή/και του παροχέα δεδομένων. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας διατηρούνται από τους παρόχους ή/και το χρηματιστήριο που παρέχουν τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Η Fusion Media μπορεί να αποζημιωθεί από τους διαφημιζόμενους που εμφανίζονται στον ιστότοπο, με βάση την αλληλεπίδραση σας με τις διαφημίσεις ή με τους διαφημιζόμενους.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Polski Português (Portugal) Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Αποσύνδεση
Σίγουρα θέλετε να αποσυνδεθείτε;
ΌχιΝαι
ΑκύρωσηΝαι
Αποθήκευση αλλαγών

+

Κατεβάστε την εφαρμογή της Investing.com

Λάβετε δωρεάν τιμές σε πραγματικό χρόνο καθώς και διαγράμματα και ειδοποιήσεις για μετοχές, δείκτες, νομίσματα, εμπορεύματα, ομόλογα. Λάβετε δωρεάν τις καλύτερες τεχνικές αναλύσεις και μέσα προβλέψεων.

Το Investing.com είναι καλύτερο σαν εφαρμογή!

Περισσότερο περιεχόμενο, ταχύτερα διαγράμματα, ταχύτερη ροή τιμών και πιο ομαλή εμπειρία διαθέσιμα μόνο στην εφαρμογή.

';