Δεν υπάρχουν αποτελέσματα για την αναζήτησή σας
Bitcoin

Bitcoin USD

9.553,2 -12,1 -0,13%
08:33:10 - Σε πραγματικό χρόνο. Νόμισμα
Δημιουργία Νέου Χαρτοφυλακίου
ΑκύρωσηΔημιουργία
Προστέθηκε στο χαρτοφυλάκιό σας με επιτυχία

Τελευταία σχόλια Bitcoin

Προσθέστε σχόλιο
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.
chuwi inc
chuwi inc

γεια σας φίλοι μου ήθελα μια πολυ καλή επένδυση Έτσι μετά από πολύ ψάξιμο και 2 φορές scammed ανακάλυψα έναν άνθρωπο ο οποίος έχει mining farm του στέλνεις ένα ποσό και κάθε βράδυ μου επιστρέφει 12% από τα λεφτά που του έστειλα έβαλα 100 και στο τέλος του μήνα είχα 360 επικοινωνήστε μαζί του stavpap1@outlook.com επίσης ξέρω και έναν χάκερ που για 100 ευρώ σε bitcoin σου επιστρέφει 1000 βρείτε τον στο WhatsApp +30 6981583519  ... (Διαβάστε Περισσότερα)

19.05.2020 13:21 GMT· Απάντηση
alirıza dolunay
alirıza dolunay

Φίλοι, θυμηθείτε όταν αγοράστηκε η πίτσα για 18000 btc, το Bitcoin αγνοήθηκε. Το Pinetwork είναι μια ανοιχτή εφαρμογή επειδή έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από άλλα νομίσματα. Δεν δίνεις τίποτα. Απλώς πατήστε το πράσινο εικονίδιο αστραπής μία φορά την ημέρα από το τηλέφωνό σας. Η απόρριψη συνεχίζεται ακόμη και αν το τηλέφωνό σας είναι απενεργοποιημένο. Αν θέλετε να δοκιμάσετε το Pinetwork, μια νέα ανάσα στην ψηφιακή εξόρυξη, από το playstor, γράψτε "vetuka" στον τελικό κωδικό αναφοράς και θα ολοκληρώσετε τη διαδικασία.  ... (Διαβάστε Περισσότερα)

13.05.2020 22:34 GMT· Απάντηση
Alex Ornithopoulos
Alex Ornithopoulos

γεια σας θα ηθελα να μου πειτε πως θα διμηουργησω ηλεκτρονικο πορτοφολι και πως να παρακωλουθω το κουπωνι μου και πως κανουν συναλλαγη  ... (Διαβάστε Περισσότερα)

19.04.2020 18:33 GMT· 6 · Απάντηση
Γιώργος Πετρίδης
Γιώργος Πετρίδης

καλησπερα παιδια υπαρχει καποιος εδω να με παρει καποιος τηλεφωνο για να με δωσει τα φωτα του για την καρτα που περαλαβα  σημερα σας παρακαλω το τηλεφωνο μου ειναιαυτο 6907131141 γιωργος πετριδης  ... (Διαβάστε Περισσότερα)

08.04.2020 14:06 GMT· Απάντηση
Ανδρέας Ανδρεόπουλος
Ανδρέας Ανδρεόπουλος

Καλησπέρα παιδιά .να πω για κάτι που βρήκα πρόσφατα. Στο play store θα βρείτε την εφαρμογή "pi network".Ενα νέο crypto το οποίο είναι στην πρώτη του φάση και κάνουμε κάτι τύπου mining.Ειναι δωρεαν και στο μέλλον θα αποδώσει. Υπάρχουν 3,5 εκατ. κόσμος μέσα και διαδίδεται.ψαξτε και για αυτό στο ίντερνετ για αυτό .Invitation code event44   ... (Διαβάστε Περισσότερα)

10.03.2020 21:22 GMT· 1 · Απάντηση
Βα Με
Βα Με

πως φτιαχνεται πορτοφόλιο ;  ... (Διαβάστε Περισσότερα)

09.02.2020 21:10 GMT· 1 · Απάντηση
Kostas Iatrakis
Kostas Iatrakis

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ... (Διαβάστε Περισσότερα)

07.02.2020 10:37 GMT· Απάντηση
Hola aaa
Hola aaa

Καλημέρα σε όλους. Έχω βυθιστεί στον κόσμο των ειδήσεων bitcoin εδώ και αρκετό καιρό και έχει προσελκύσει την προσοχή μου. Έχω μελετήσει την αγορά εδώ και μήνες, αλλά δεν έχω επενδύσει,. Δεν έχω bitcoins δεδομένου ότι δεν έχω τους πόρους, είμαι σε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση. Δημιούργησα τον λογαριασμό μου πρόσφατα και πραγματικά ελπίζω να μπορέσω να εισέλθω σε αυτόν τον κόσμο των κρυπτοσυχνοτήτων.. Ελπίζω να βασίζεστε στην υποστήριξή σας για να ξεκινήσετε και να εμφανίσετε θετικά. Γεννήθηκα στο Λιβάνο και μένω στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα αφήσω τη διεύθυνση μου για κάθε βοήθεια. Εκτιμώ πραγματικά την υποστήριξη που μπορεί να είναι,. Το σημαντικό είναι να ξεκινήσετε. "38KT2ejc1JDwjD8MtUwb3ducP1aPoe6Ggt"  ... (Διαβάστε Περισσότερα)

27.06.2019 15:23 GMT· Απάντηση
dimitris meimaris
dimitris meimaris

πως μπορώ να δω σε τι επίπεδο έχει φτάσει το κουπόνι μου...?????  ... (Διαβάστε Περισσότερα)

19.06.2019 06:12 GMT· Απάντηση
Anna Magrioti
Anna Magrioti

πως εξαργυρωνω κουπονι με TRON?  ... (Διαβάστε Περισσότερα)

30.05.2019 11:39 GMT· Απάντηση
Dely Mely
Dely Mely

Θα ήθελα να μπορώ να φτιάξω έναν πίνακα που να βλέπω μόνο τα κρυπτονομίσματα που μ'ενδιαφέρουν - και να τον αποθηκεύσω.  ... (Διαβάστε Περισσότερα)

10.02.2019 18:55 GMT· 1 · Απάντηση
lena xaidaridou
lena xaidaridou

Ηθελα να μου πειτε πως θα δημιουργησω ηλεκτρονικο πορτοφολι  ... (Διαβάστε Περισσότερα)

19.12.2018 09:25 GMT· 1 · Απάντηση
Συζήτηση
Απάντηση...
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.

Οι συναλλαγές με χρηματοοικονομικά μέσα ή/και κρυπτονομίσματα εμπεριέχουν υψηλό κίνδυνο συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου απώλειας μερικής ή ολόκληρης της επένδυσης και μπορεί να μην είναι κατάλληλες για όλους τους επενδυτές. Οι τιμές των κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά ασταθείς και μπορούν να επηρεαστούν από εξωτερικούς παράγοντες, όπως χρηματοπιστωτικά, εποπτικά και πολιτικά γεγονότα. Οι συναλλαγές με περιθώριο αυξάνουν τους χρηματοπιστωτικούς κινδύνους.
Πριν αποφασίσετε να κάνετε συναλλαγές με χρηματοοικονομικό μέσο ή κρυπτονομίσματα θα πρέπει να ενημερωθείτε πλήρως για τους κινδύνους και τα κόστη που συσχετίζονται με τις συναλλαγές στις χρηματοπιστωτικές αγορές, να εξετάσετε προσεκτικά τους επενδυτικούς σας στόχους, το επίπεδο της εμπειρίας σας και τη διάθεση ανάληψης κινδύνου και να αναζητήστε επαγγελματικές συμβουλές όπου χρειάζεται.
Η Fusion Media σας υπενθυμίζει ότι τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι απαραίτητα πραγματικού χρόνου ούτε ακριβή. Τα δεδομένα και οι τιμές στον ιστότοπο δεν παρέχονται απαραίτητα από κάποια αγορά ή χρηματιστήριο αλλά μπορεί να παρέχονται από διαμορφωτές της αγοράς και συνεπώς μπορεί να μην είναι ακριβείς και να διαφέρουν από την πραγματική τιμή σε οποιαδήποτε δεδομένη αγορά, κάτι που σημαίνει ότι οι τιμές είναι ενδεικτικές και όχι κατάλληλες για σκοπούς συναλλαγών. Η Fusion Media και κάθε πάροχος των δεδομένων που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία ως αποτέλεσμα των συναλλαγών σας ή της εξάρτησής σας από τις πληροφορίες που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Απαγορεύεται η χρήση, η αποθήκευση, η αναπαραγωγή, η εμφάνιση, η τροποποίηση, η μετάδοση ή η διανομή των δεδομένων που εμπεριέχονται στον παρόντα ιστότοπο χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη άδεια της Fusion Media ή/και του παροχέα δεδομένων. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας διατηρούνται από τους παρόχους ή/και το χρηματιστήριο που παρέχουν τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Η Fusion Media μπορεί να αποζημιωθεί από τους διαφημιζόμενους που εμφανίζονται στον ιστότοπο, με βάση την αλληλεπίδραση σας με τις διαφημίσεις ή με τους διαφημιζόμενους.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Αποσύνδεση
Σίγουρα θέλετε να αποσυνδεθείτε;
ΌχιΝαι
ΑκύρωσηΝαι
Αποθήκευση αλλαγών

+

Κατεβάστε την εφαρμογή

Μόνο η εφαρμογή προφέρει μεγαλύτερη διορατικότητα στις αγορές, περισσότερες ειδοποιήσεις, περισσότερους τρόπους προσαρμογής της λίστας παρακολούθησης του ενεργητικού

Το Investing.com είναι καλύτερο στην εφαρμογή!

Περισσότερο περιεχόμενο, ταχύτερες τιμές και διαγράμματα και μια ομαλότερη εμπειρία είναι διαθέσιμα μόνο στην εφαρμογή .