Η Investing.com προσθέτει δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για τα σκανδιναβικά χρηματιστήρια

Η Investing.com προσθέτει δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για τα σκανδιναβικά χρηματιστήρια

Τι είναι νέο  | 21.11.2018 13:44

Η Investing.com προσθέτει δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για τα σκανδιναβικά χρηματιστήρια

Ως μέρος της αποστολής μας να παρέχουμε στους χρήστες μας τα πιο ακριβή και ενημερωμένα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, η Investing.com πρόσθεσε πρόσφατα ροή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο από τα χρηματιστήρια της Στοκχόλμης, του Ελσίνκι, της Κοπεγχάγης και της Ισλανδίας.

Εξαιρετικά νέα τόσο για τους χρήστες μας στη Σουηδία, τη Φινλανδία, τη Δανία και την Ισλανδία, όσο και για κάθε επενδυτή που κατέχει ή επιθυμεί να αγοράσει τοπικά χρεόγραφα.

Αυτά είναι ιδιαίτερα σημαντικά νέα καθώς μέχρι τώρα τα δεδομένα από αυτά τα χρηματιστήρια είχαν καθυστέρηση 20 λεπτών, επηρεάζοντας τις αποφάσεις των επενδυτών·τώρα τα δεδομένα είναι σε πραγματικό χρόνο.

Γρήγορα γεγονότα

  • Χρηματιστήριο της Στοκχόλμης: Η 15η μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αγορά στον κόσμο,έχει κεφαλαιοποίηση αγοράς 1,51 τρισεκατομμυρίων δολαρίων με 310 εισηγμένεςcεταιρείες
  • Χρηματιστήριο του Ελσίνκι: Η 75η μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αγορά στον κόσμο με 141 εισηγμένες εταιρείες
  • Χρηματιστήριο της Κοπεγχάγης: Η 70η μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αγορά στον κόσμο με 138 εισηγμένες εταιρείες

Όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι με τις σκανδιναβικές αγορές, θα βρουν μερικές μεγάλες φίρμες που προέρχονται από την περιοχή. Μόνο η Σουηδία είναι η πατρίδα μεγάλων ονομάτων όπως του γίγαντα των καταστημάτων επίπλων, IKEA, της εταιρείας ειδών ένδυσης-λιανικής H&M [HMb], της Ericsson [ERICb], εταιρεία τηλεπικοινωνιών της οποίας η μονάδα τηλεπικοινωνιών αγοράστηκε από την SONY, της κατασκευάστριας οικιακών συσκευών Electrolux [ELUXa] και εταιριών λογισμικού όπως το Spotify [SPOT] και το Skype (το οποίο αγοράστηκε από τη Microsoft [MSFT] για 8,5 δισεκατομμύρια δολάρια το 2011).

Αυτή η προσθήκη είναι ένα από πολλά επερχόμενα βήματα για να γίνει η Investing.com η #1 ιστοσελίδα και η υπηρεσία μιας στάσης για όλες τις επενδυτικές σας ανάγκες.

Δεδομένα σε πραγματικό χρόνο
Για τα σκανδιναβικά χρηματιστήρια

Πρώτο σχόλιο για *Instrument name*

Προσθέστε σχόλιο
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.
Συζήτηση
Απάντηση...
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.

Οι συναλλαγές με χρηματοοικονομικά μέσα ή/και κρυπτονομίσματα εμπεριέχουν υψηλό κίνδυνο συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου απώλειας μερικής ή ολόκληρης της επένδυσης και μπορεί να μην είναι κατάλληλες για όλους τους επενδυτές. Οι τιμές των κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά ασταθείς και μπορούν να επηρεαστούν από εξωτερικούς παράγοντες, όπως χρηματοπιστωτικά, εποπτικά και πολιτικά γεγονότα. Οι συναλλαγές με περιθώριο αυξάνουν τους χρηματοπιστωτικούς κινδύνους.
Πριν αποφασίσετε να κάνετε συναλλαγές με χρηματοοικονομικό μέσο ή κρυπτονομίσματα θα πρέπει να ενημερωθείτε πλήρως για τους κινδύνους και τα κόστη που συσχετίζονται με τις συναλλαγές στις χρηματοπιστωτικές αγορές, να εξετάσετε προσεκτικά τους επενδυτικούς σας στόχους, το επίπεδο της εμπειρίας σας και τη διάθεση ανάληψης κινδύνου και να αναζητήστε επαγγελματικές συμβουλές όπου χρειάζεται.
Η Fusion Media σας υπενθυμίζει ότι τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι απαραίτητα πραγματικού χρόνου ούτε ακριβή. Τα δεδομένα και οι τιμές στον ιστότοπο δεν παρέχονται απαραίτητα από κάποια αγορά ή χρηματιστήριο αλλά μπορεί να παρέχονται από διαμορφωτές της αγοράς και συνεπώς μπορεί να μην είναι ακριβείς και να διαφέρουν από την πραγματική τιμή σε οποιαδήποτε δεδομένη αγορά, κάτι που σημαίνει ότι οι τιμές είναι ενδεικτικές και όχι κατάλληλες για σκοπούς συναλλαγών. Η Fusion Media και κάθε πάροχος των δεδομένων που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία ως αποτέλεσμα των συναλλαγών σας ή της εξάρτησής σας από τις πληροφορίες που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Απαγορεύεται η χρήση, η αποθήκευση, η αναπαραγωγή, η εμφάνιση, η τροποποίηση, η μετάδοση ή η διανομή των δεδομένων που εμπεριέχονται στον παρόντα ιστότοπο χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη άδεια της Fusion Media ή/και του παροχέα δεδομένων. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας διατηρούνται από τους παρόχους ή/και το χρηματιστήριο που παρέχουν τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Η Fusion Media μπορεί να αποζημιωθεί από τους διαφημιζόμενους που εμφανίζονται στον ιστότοπο, με βάση την αλληλεπίδραση σας με τις διαφημίσεις ή με τους διαφημιζόμενους.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Αποσύνδεση
Σίγουρα θέλετε να αποσυνδεθείτε;
ΌχιΝαι
ΑκύρωσηΝαι
Αποθήκευση αλλαγών

+