Πείτε «γεια» στο νέο μας blog

Πείτε «γεια» στο νέο μας blog

Τι είναι νέο  | 15.11.2018 11:19

Πείτε «γεια» στο νέο μας blog

Λεφτά!

Είστε εδώ για τα λεφτά.

Θέλετε να βγάλετε λεφτά και να τα αυξήσετε.

Τώρα που έχουμε την προσοχή σας, θέλουμε να σας καλωσορίσουμε στο ολοκαίνουργιο blog μας.

Για να είμαστε ειλικρινείς, επιθυμούσαμε να έχουμε ένα blog εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο επικεντρωθήκαμε σε αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία για μας: να παρέχουμε στους χρήστες μας οτιδήποτε έχει σχέση με τις παγκόσμιες χρηματοπιστωτικές αγορές. Τώρα, πιστεύουμε ότι είναι o κατάλληλος χρόνος να ξεκινήσουμε το blog.

Δεν έχει σημασία αν είστε ένας προσεκτικός επενδυτής, ο οποίος προτιμά τα σταθερά ομόλογα ή αν θέλετε να ακολουθήσετε μια πιο ριψοκίνδυνη προσέγγιση και να εμπιστευθείτε μετοχές υψηλή αστάθειας και απόδοσης, αν είστε ένας χρηματιστής κρυπτονομισμάτων ή ένας forex arbitrageur. Θέλετε να δείτε τα νούμερα σας να ανεβαίνουν.

Αλλά τι κάνετε όταν κλείνουν οι αγορές;

Κάνετε διάλειμμα και χαλαρώνετε; Αρχίζετε το διάβασμα και ετοιμάζεστε για τον αγώνα της επόμενης εβδομάδας;

Ο σκοπός αυτού του blog είναι να ψυχαγωγήσει, να εκπαιδεύσει και ίσως ακόμη να σας δώσει ένα προβάδισμα σε σχέση με όλους τους άλλους (αυτούς που δεν είναι ένας χρήστες Investing.com, δηλαδή).

Αυτό που θα βρείτε σε αυτό το blog είναι ένα μείγμα ενημερώσεων, ανακοινώσεων της Investing.com, εκπαιδευτικών άρθρων και ψυχαγωγίας (καθώς και highlights οικονομικών ειδήσεων που ίσως έχετε χάσει).

Θα είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να βρείτε ό,τι θέλετε όταν το θέλετε.

Για αρχή θα είναι χωρισμένο σε 3 κύριες κατηγορίες:

- Τι είναι νέο
- Μέσα στην Investing
- Εταιρικά νέα

Στην ενότητα Τι είναι νέο θα μιλήσουμε για νέα εργαλεία, λειτουργίες και επιλογές που θα προσθέσουμε στην ιστοσελίδα και τις εφαρμογές της Investing.com

Στην ενότητα Μέσα στην Investing θα ανεβάσουμε ενδιαφέροντα άρθρα και ζουμερές πληροφορίες, όπως επενδύσεις, αγορές και τάσεις της βιομηχανίας, συμβουλές από τους ειδικούς μας και πολλά άλλα. Θα συμπεριλάβουμε επίσης περιοδικές συνόψεις και αναλύσεις, καθώς και οτιδήποτε άλλο πιστεύουμε ότι θα ήταν ενδιαφέρον για εσάς τον χρήστη.

Τέλος, στην ενότητα Εταιρικά νέα, θα βρείτε ενημερώσεις για την Investing.com - είτε πρόκειται για συνεργασίες, ορόσημα και οτιδήποτε σχετίζεται άμεσα με την Investing.com.

Σχεδιάζουμε να μοιραστούμε σχετικά και ενδιαφέροντα δεδομένα, εταιρικές ενημερώσεις και οτιδήποτε νομίζουμε ότι μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τον τελικό στόχο σας: να κερδίσετε περισσότερα χρήματα.

Επισκεφτείτε μας ξανά λοιπόν, καθώς θα μοιραζόμαστε τακτικά εδώ νέες αναρτήσεις.

Ευχαριστούμε για το χρόνο σας.

Πρώτο σχόλιο για *Instrument name*

Προσθέστε σχόλιο
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.
Συζήτηση
Απάντηση...
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.

Οι συναλλαγές με χρηματοοικονομικά μέσα ή/και κρυπτονομίσματα εμπεριέχουν υψηλό κίνδυνο συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου απώλειας μερικής ή ολόκληρης της επένδυσης και μπορεί να μην είναι κατάλληλες για όλους τους επενδυτές. Οι τιμές των κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά ασταθείς και μπορούν να επηρεαστούν από εξωτερικούς παράγοντες, όπως χρηματοπιστωτικά, εποπτικά και πολιτικά γεγονότα. Οι συναλλαγές με περιθώριο αυξάνουν τους χρηματοπιστωτικούς κινδύνους.
Πριν αποφασίσετε να κάνετε συναλλαγές με χρηματοοικονομικό μέσο ή κρυπτονομίσματα θα πρέπει να ενημερωθείτε πλήρως για τους κινδύνους και τα κόστη που συσχετίζονται με τις συναλλαγές στις χρηματοπιστωτικές αγορές, να εξετάσετε προσεκτικά τους επενδυτικούς σας στόχους, το επίπεδο της εμπειρίας σας και τη διάθεση ανάληψης κινδύνου και να αναζητήστε επαγγελματικές συμβουλές όπου χρειάζεται.
Η Fusion Media σας υπενθυμίζει ότι τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι απαραίτητα πραγματικού χρόνου ούτε ακριβή. Τα δεδομένα και οι τιμές στον ιστότοπο δεν παρέχονται απαραίτητα από κάποια αγορά ή χρηματιστήριο αλλά μπορεί να παρέχονται από διαμορφωτές της αγοράς και συνεπώς μπορεί να μην είναι ακριβείς και να διαφέρουν από την πραγματική τιμή σε οποιαδήποτε δεδομένη αγορά, κάτι που σημαίνει ότι οι τιμές είναι ενδεικτικές και όχι κατάλληλες για σκοπούς συναλλαγών. Η Fusion Media και κάθε πάροχος των δεδομένων που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία ως αποτέλεσμα των συναλλαγών σας ή της εξάρτησής σας από τις πληροφορίες που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Απαγορεύεται η χρήση, η αποθήκευση, η αναπαραγωγή, η εμφάνιση, η τροποποίηση, η μετάδοση ή η διανομή των δεδομένων που εμπεριέχονται στον παρόντα ιστότοπο χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη άδεια της Fusion Media ή/και του παροχέα δεδομένων. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας διατηρούνται από τους παρόχους ή/και το χρηματιστήριο που παρέχουν τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Η Fusion Media μπορεί να αποζημιωθεί από τους διαφημιζόμενους που εμφανίζονται στον ιστότοπο, με βάση την αλληλεπίδραση σας με τις διαφημίσεις ή με τους διαφημιζόμενους.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Αποσύνδεση
Σίγουρα θέλετε να αποσυνδεθείτε;
ΌχιΝαι
ΑκύρωσηΝαι
Αποθήκευση αλλαγών

+