Τεχνικό σχόλιο Nasdaq 100Και Τώρα Λίγη Υπομονή....

Τεχνικό σχόλιο Nasdaq 100Και Τώρα Λίγη Υπομονή....

Konstantinos Matsoukas  | 12.03.2019 10:41

Σε μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες, σημαντικές και κρίσιμες διαγραμματικές συγκυρίες βρίσκεται η αγορά του Nasdaq , καθώς η επόμενη κίνηση θα είναι αποφασιστικής σημασίας και θα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την απόφαση των διαπραγματεύσεων ΗΠΑ - Κίνας για το παγκόσμιο εμπόριο. ( κυρίως τεχνητή νοημοσύνη και ημιαγωγοί)

Το διάγραμμα που παραθέτουμε έχουμε δυο πολύ σημαντικές γραμμές ή ευθύγραμμα τμήματα ένα οριζόντιο και ένα με κλίση περίπου 25-27 μοίρες.

Παρακολουθούμε το "χορό" που έχουν στήσει οι τιμές γύρω από τις δύο αυτές γραμμές που θα μας απασχολήσουν απ ότι φαίνεται για λίγο καιρό ακόμη , καθώς η αγορά θέλεις να δώσει πλέον κίνηση ουσίας μετά από εντυπωσιακές και γρήγορες κινήσεις τιμών με μεγάλο εύρος διακύμανσης. (volatility)
Τεχνικά Συμπέρασμα,

1) Η ανοδική εκτόνωση και παραμονή των τιμών πάνω από τη ζώνη των 7200 μονάδων για 3-4 συνεχόμενες ημέρες , αποτελεί το κλειδί της υπόθεσης... Πρακτικά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο -απόρροια μιας σημαντικής - καλής συμφωνίας ΗΠΑ - Κίνας αποτελεί κριτήριο καταγραφής νέου ιστορικού υψηλού με πρώτο στόχο τη περιοχή των 7800 μονάδων.

2) Κάθε πισωγύρισμα τιμών (pullback) που δεν κινείται κάτω των 6870 - 6900 μονάδων, αποτελεί ένα καλό drift των τιμών δηλαδή μια ουσιαστική πλαγιολίσθηση στη στήριξη , καθώς η καθοδική γραμμή των 25-27 μοιρών παρέχει τη λεγόμενη ψυχολογική -και όχι μόνο στήριξη όσο κατέρχεται.

3) Κάθε καθοδική κίνηση κάτω από τη περιοχή των 6870 καθυστερεί σημαντικά το ανοδικό σενάριο και φέρνει επόμενη περιοχή στήριξης αυτή των 6500-50 μονάδων .

4) Η εκτίμησή μας είναι ότι το ανοδικό σενάριο κερδίζει συνεχώς έδαφος με αργά και σταθερά - υπομονετικά βήματα και με τις προϋποθέσεις που θέσαμε τεχνικά.

Konstantinos Matsoukas

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία σχόλια

Προσθέστε σχόλιο
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.
Συζήτηση
Απάντηση...
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.

Οι συναλλαγές με χρηματοοικονομικά μέσα ή/και κρυπτονομίσματα εμπεριέχουν υψηλό κίνδυνο συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου απώλειας μερικής ή ολόκληρης της επένδυσης και μπορεί να μην είναι κατάλληλες για όλους τους επενδυτές. Οι τιμές των κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά ασταθείς και μπορούν να επηρεαστούν από εξωτερικούς παράγοντες, όπως χρηματοπιστωτικά, εποπτικά και πολιτικά γεγονότα. Οι συναλλαγές με περιθώριο αυξάνουν τους χρηματοπιστωτικούς κινδύνους.
Πριν αποφασίσετε να κάνετε συναλλαγές με χρηματοοικονομικό μέσο ή κρυπτονομίσματα θα πρέπει να ενημερωθείτε πλήρως για τους κινδύνους και τα κόστη που συσχετίζονται με τις συναλλαγές στις χρηματοπιστωτικές αγορές, να εξετάσετε προσεκτικά τους επενδυτικούς σας στόχους, το επίπεδο της εμπειρίας σας και τη διάθεση ανάληψης κινδύνου και να αναζητήστε επαγγελματικές συμβουλές όπου χρειάζεται.
Η Fusion Media σας υπενθυμίζει ότι τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι απαραίτητα πραγματικού χρόνου ούτε ακριβή. Τα δεδομένα και οι τιμές στον ιστότοπο δεν παρέχονται απαραίτητα από κάποια αγορά ή χρηματιστήριο αλλά μπορεί να παρέχονται από διαμορφωτές της αγοράς και συνεπώς μπορεί να μην είναι ακριβείς και να διαφέρουν από την πραγματική τιμή σε οποιαδήποτε δεδομένη αγορά, κάτι που σημαίνει ότι οι τιμές είναι ενδεικτικές και όχι κατάλληλες για σκοπούς συναλλαγών. Η Fusion Media και κάθε πάροχος των δεδομένων που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία ως αποτέλεσμα των συναλλαγών σας ή της εξάρτησής σας από τις πληροφορίες που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Απαγορεύεται η χρήση, η αποθήκευση, η αναπαραγωγή, η εμφάνιση, η τροποποίηση, η μετάδοση ή η διανομή των δεδομένων που εμπεριέχονται στον παρόντα ιστότοπο χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη άδεια της Fusion Media ή/και του παροχέα δεδομένων. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας διατηρούνται από τους παρόχους ή/και το χρηματιστήριο που παρέχουν τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Η Fusion Media μπορεί να αποζημιωθεί από τους διαφημιζόμενους που εμφανίζονται στον ιστότοπο, με βάση την αλληλεπίδραση σας με τις διαφημίσεις ή με τους διαφημιζόμενους.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Αποσύνδεση
Σίγουρα θέλετε να αποσυνδεθείτε;
ΌχιΝαι
ΑκύρωσηΝαι
Αποθήκευση αλλαγών

+