Τεχνική Ανάλυση FTSE -20 Ελλάδα

Τεχνική Ανάλυση FTSE -20 Ελλάδα

Konstantinos Matsoukas  | 07.03.2019 10:55

Τεχνικό- Διαγραμματικό Σχόλιο /FTSE-20

Μπορεί και Υψηλότερα; (7/3/2019)

Μια ομολογουμένως πολύ ικανοποιητική ανοδική κίνηση τιμών παρακολουθούμε στην ελληνική αγορά κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς η μακρά συσσώρευση τιμών στην ζώνη 1500-1700 μονάδων έδωσε τελικά ανοδική εκτόνωση , Στην συγκεκριμένη προσπάθεια βοήθησαν σημαντικά και οι καλές οικονομικές ειδήσεις τόσο από τον οίκο αξιολόγησης Moody's, όσο και από το μέτωπο έκδοσης 10 ετούς ελληνικού.

Εν κατακλείδι,

1) Το δικό μας τεχνικό συμπέρασμα είναι ότι η ελληνική αγορά έχει τα φόντα (διαγραμματικά) να κινηθεί προς υψηλότερα επίπεδα τιμών σύντομα υπό μια βασική και μόνον προϋπόθεση.
2) Την απορρόφηση των οποίων καθοδικών κραδασμών μέχρι τη περιοχή των 1780-85 μονάδων που αποτελεί πλέον βασική περιοχή στήριξης των τιμών τη παρούσα συγκυρία.
3) Τιμή στόχος σε μια τέτοια περίπτωση είναι όπως έχουμε ήδη πει σε προγενέστερο σχόλιο η περιοχή των 1940-60 μονάδων.

Κωνσταντίνος Ματσούκας
Τεχνικό Σχόλιο Δείκτη FTSE-20 Ελλάδος

Konstantinos Matsoukas

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία σχόλια

Προσθέστε σχόλιο
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.
Συζήτηση
Απάντηση...
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.

Οι συναλλαγές με χρηματοοικονομικά μέσα ή/και κρυπτονομίσματα εμπεριέχουν υψηλό κίνδυνο συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου απώλειας μερικής ή ολόκληρης της επένδυσης και μπορεί να μην είναι κατάλληλες για όλους τους επενδυτές. Οι τιμές των κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά ασταθείς και μπορούν να επηρεαστούν από εξωτερικούς παράγοντες, όπως χρηματοπιστωτικά, εποπτικά και πολιτικά γεγονότα. Οι συναλλαγές με περιθώριο αυξάνουν τους χρηματοπιστωτικούς κινδύνους.
Πριν αποφασίσετε να κάνετε συναλλαγές με χρηματοοικονομικό μέσο ή κρυπτονομίσματα θα πρέπει να ενημερωθείτε πλήρως για τους κινδύνους και τα κόστη που συσχετίζονται με τις συναλλαγές στις χρηματοπιστωτικές αγορές, να εξετάσετε προσεκτικά τους επενδυτικούς σας στόχους, το επίπεδο της εμπειρίας σας και τη διάθεση ανάληψης κινδύνου και να αναζητήστε επαγγελματικές συμβουλές όπου χρειάζεται.
Η Fusion Media σας υπενθυμίζει ότι τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι απαραίτητα πραγματικού χρόνου ούτε ακριβή. Τα δεδομένα και οι τιμές στον ιστότοπο δεν παρέχονται απαραίτητα από κάποια αγορά ή χρηματιστήριο αλλά μπορεί να παρέχονται από διαμορφωτές της αγοράς και συνεπώς μπορεί να μην είναι ακριβείς και να διαφέρουν από την πραγματική τιμή σε οποιαδήποτε δεδομένη αγορά, κάτι που σημαίνει ότι οι τιμές είναι ενδεικτικές και όχι κατάλληλες για σκοπούς συναλλαγών. Η Fusion Media και κάθε πάροχος των δεδομένων που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία ως αποτέλεσμα των συναλλαγών σας ή της εξάρτησής σας από τις πληροφορίες που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Απαγορεύεται η χρήση, η αποθήκευση, η αναπαραγωγή, η εμφάνιση, η τροποποίηση, η μετάδοση ή η διανομή των δεδομένων που εμπεριέχονται στον παρόντα ιστότοπο χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη άδεια της Fusion Media ή/και του παροχέα δεδομένων. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας διατηρούνται από τους παρόχους ή/και το χρηματιστήριο που παρέχουν τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Η Fusion Media μπορεί να αποζημιωθεί από τους διαφημιζόμενους που εμφανίζονται στον ιστότοπο, με βάση την αλληλεπίδραση σας με τις διαφημίσεις ή με τους διαφημιζόμενους.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Αποσύνδεση
Σίγουρα θέλετε να αποσυνδεθείτε;
ΌχιΝαι
ΑκύρωσηΝαι
Αποθήκευση αλλαγών

+