Μετοχές ΗΠΑ: Ανοδική διαπραγμάτευση των futures

Μετοχές ΗΠΑ: Ανοδική διαπραγμάτευση των futures

Saxo Bank  | 10.05.2012 11:35

Στις 5 το πρωί, τα futures του S&P 500 διαπραγματεύονταν 2.3 μονάδες ανοδικά. Το εμπορικό ισοζύγιο, οι αρχικές και οι υφιστάμενες αιτήσεις ανεργίας και ο δείκτης εισαγωγών είναι οι κύριοι οικονομικοί δείκτες που αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα. Οι επενδυτές αναμένουν τη μηνιαία κατάσταση του προϋπολογισμού για τον Απρίλιο. Την Τετάρτη, ο S&P 500 index μειώθηκε κατά 0.7%, λόγω της συνεχιζόμενης αβεβαιότητας στην Ελλάδα. Από τις μετοχές του τομέα των λιπασμάτων, η CFIndustries Holdings, η Monsanto και η Mosiac σημείωσαν πτώση 4.2%, 2.8% και 2.4% η καθεμία αντίστοιχα, μετά από τα απαισιόδοξα σχόλια broker. Η Macy’sσημείωσε πτώση 3.7% μετά από τι προβλέψεις για τα κέρδη του οικονομικού έτους 2012 που παρέσυραν τις προσδοκίες της αγοράς. Η μειωμένη επιθυμία των επενδυτών για ανάληψη κινδύνου οδήγησε τις  Genworth Financial, Bank of New York Mellon, Citigroup και Suntrust Banks να κλείσουν  3.6%, 3%, 2.8% και 2.4% πτωτικά, η καθεμία αντίστοιχα. Σε αντίθεση, η MetroPCS Communications ενισχύθηκε κατά 14.3% εν μέσω ανακοινώσεων ότι η  Deutsche Telekom AG βρίσκεται σε συζητήσεις για τη συγχώνευση της μονάδας της T-Mobile USA με την εταιρία. Η Dean Foods σημείωσε άνοδο 11.2% μετά τις προβλέψεις για αυξημένα κέρδη ολόκληρου του έτους. Η Avon Products ενισχύθηκε κατά 9.3% αφού η JAB Holdings BV ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να πουλήσει 36.000.000 μετοχές της ReckittBenckiser Group για να αυξήσει τα κεφάλαιά της για επενδύσεις συμπεριλαμβανομένων και των προτεινόμενων εξαγορών της Avon. Η Walt Disney σημείωσε άνοδο 1.6% αφού ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του δεύτερου τριμήνου της τα οποία ξεπέρασαν τις προσδοκίες της αγοράς.

Οι Deutsche Telekom AG, Iberdrola SA, RWE AG, Repsol YPF SA, UniCredit SpA, Sacyr Vallehermoso SA, EDP Energias de Portugal SA,Vallourec SA, Pirelli & C SpA, Bilfinger Berger SE και Obrascon Huarte Lain SA έχουν προγραμματίσει να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα τους σήμερα.Το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας και Κλινικής Αριστείας της Βρετάνια, δήλωσε ότι το χάπι Tarceva της Roche Holding AG θα πρέπει να χρηματοδοτηθεί από την κυβέρνηση ως φάρμακο πρώτης γραμμής για την θεραπεία ασθενών με καρκίνο στον πνεύμονα. Το Bloomberg ανέφερε ότι η Deutsche Telekom AG, εξετάζει την συγχώνευση της μονάδας της στις ΗΠΑ, T-Mobile, με τον πάροχο ασύρματων δικτύων, MetroPCS Communications.  To Reuters ανέφερε ότι η UBS AG έχει πουλήσει ξεχωριστά τιτλοποιημένες απαιτήσεις αξίας $1.53 δισεκατομμυρίων στην Barclays και την Morgan Stanley. Η ArcelorMittal SA κατέγραψε μια αποτιμά μείωση στα καθαρά της έσοδα το πρώτο τρίμηνο. Ωστόσο, διατήρησε τον δείκτη EBITDA για το πρώτο εξάμηνο.

Saxo Bank

Τελευταία σχόλια

Προσθέστε σχόλιο
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.
Συζήτηση
Απάντηση...
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.

Οι συναλλαγές με χρηματοοικονομικά μέσα ή/και κρυπτονομίσματα εμπεριέχουν υψηλό κίνδυνο συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου απώλειας μερικής ή ολόκληρης της επένδυσης και μπορεί να μην είναι κατάλληλες για όλους τους επενδυτές. Οι τιμές των κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά ασταθείς και μπορούν να επηρεαστούν από εξωτερικούς παράγοντες, όπως χρηματοπιστωτικά, εποπτικά και πολιτικά γεγονότα. Οι συναλλαγές με περιθώριο αυξάνουν τους χρηματοπιστωτικούς κινδύνους.
Πριν αποφασίσετε να κάνετε συναλλαγές με χρηματοοικονομικό μέσο ή κρυπτονομίσματα θα πρέπει να ενημερωθείτε πλήρως για τους κινδύνους και τα κόστη που συσχετίζονται με τις συναλλαγές στις χρηματοπιστωτικές αγορές, να εξετάσετε προσεκτικά τους επενδυτικούς σας στόχους, το επίπεδο της εμπειρίας σας και τη διάθεση ανάληψης κινδύνου και να αναζητήστε επαγγελματικές συμβουλές όπου χρειάζεται.
Η Fusion Media σας υπενθυμίζει ότι τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι απαραίτητα πραγματικού χρόνου ούτε ακριβή. Τα δεδομένα και οι τιμές στον ιστότοπο δεν παρέχονται απαραίτητα από κάποια αγορά ή χρηματιστήριο αλλά μπορεί να παρέχονται από διαμορφωτές της αγοράς και συνεπώς μπορεί να μην είναι ακριβείς και να διαφέρουν από την πραγματική τιμή σε οποιαδήποτε δεδομένη αγορά, κάτι που σημαίνει ότι οι τιμές είναι ενδεικτικές και όχι κατάλληλες για σκοπούς συναλλαγών. Η Fusion Media και κάθε πάροχος των δεδομένων που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία ως αποτέλεσμα των συναλλαγών σας ή της εξάρτησής σας από τις πληροφορίες που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Απαγορεύεται η χρήση, η αποθήκευση, η αναπαραγωγή, η εμφάνιση, η τροποποίηση, η μετάδοση ή η διανομή των δεδομένων που εμπεριέχονται στον παρόντα ιστότοπο χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη άδεια της Fusion Media ή/και του παροχέα δεδομένων. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας διατηρούνται από τους παρόχους ή/και το χρηματιστήριο που παρέχουν τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Η Fusion Media μπορεί να αποζημιωθεί από τους διαφημιζόμενους που εμφανίζονται στον ιστότοπο, με βάση την αλληλεπίδραση σας με τις διαφημίσεις ή με τους διαφημιζόμενους.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Αποσύνδεση
Σίγουρα θέλετε να αποσυνδεθείτε;
ΌχιΝαι
ΑκύρωσηΝαι
Αποθήκευση αλλαγών

+

Κατεβάστε την εφαρμογή της Investing.com

Λάβετε δωρεάν τιμές σε πραγματικό χρόνο καθώς και διαγράμματα και ειδοποιήσεις για μετοχές, δείκτες, νομίσματα, εμπορεύματα, ομόλογα. Λάβετε δωρεάν τις καλύτερες τεχνικές αναλύσεις και μέσα προβλέψεων.

Το Investing.com είναι καλύτερο σαν εφαρμογή!

Περισσότερο περιεχόμενο, ταχύτερα διαγράμματα, ταχύτερη ροή τιμών και πιο ομαλή εμπειρία διαθέσιμα μόνο στην εφαρμογή.