Ευρωπαϊκές μετοχές: Πιθανόν να κινηθούν να κινηθούν πτωτικά το άνοιγμα

Ευρωπαϊκές μετοχές: Πιθανόν να κινηθούν να κινηθούν πτωτικά το άνοιγμα

Saxo Bank  | 14.05.2012 16:24

Ο DAX και ο CAC αναμένεται να ανοίξουν 65 με 67 και 30 με 31 μονάδες πτωτικά, ο καθένας αντίστοιχα. Ο γερμανικός δείκτης τιμών χονδρικής, ο δείκτης τρεχουσών συναλλαγών της Γαλλίας, ο δείκτης τιμών καταναλωτή και  το χρέος της Γενικής Κυβέρνησης της Ιταλίας, η βιομηχανική παραγωγή της ευρωζώνης και ο ελβετικός δείκτης τιμών παραγωγού και εισαγωγών είναι οι κύριοι οικονομικοί δείκτες που αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα. Η Ageas SA, η Unione di Banche ItalianeScpA, η Aurubis AG, η Television Francaise 1 SA, η Promotora de Informaciones SA και η Buongiorno SpA θα ανακοινώσουν τα εταιρικά τους αποτελέσματα σήμερα. Το σχέδιο διάσωσης της  ING Groep NV για την ολλανδική κυβέρνηση θα επανεξεταστεί από τις ρυθμιστικές αρχές ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αφού το δικαστήριό της δεν αποδέχθηκε κάποιες προϋποθέσεις για τη λήψη βοήθειας. Η Het Financieele Dagblad δημοσίευσε ότι η κάτοχος του μεγαλύτερου ποσοστού μετοχών της  Royal KPN NV, η Capital, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για την εταιρία από τον Νοέμβριο του 2011 και απεύθυνε έκκληση για τη πώληση της γερμανική μονάδας, E-Plus. Η Infineon Technologies AG ανακοίνωσε ότι ο Peter Bauer, ο διευθύνων της εταιρίας, θα παραιτηθεί για λόγους υγείας και αντικατασταθεί από τον Reinhard Ploss την 1η Οκτωβρίου 2012. Η Nestle SA απέσυρε εθελοντικά μία παρτίδα κονσερβών τροφών γάτας  λόγω των παρατηρήσεων για χαμηλή θειαμίνη από την υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων των ΗΠΑ. Η Banco Espirito Santo SA δήλωσε ότι ολοκλήρωσε την πληρωμή του 50% της ασφαλιστικής μονάδας BES Vida για €225.000.000.

Saxo Bank

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία σχόλια

Προσθέστε σχόλιο
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.
Συζήτηση
Απάντηση...
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.

Οι συναλλαγές με χρηματοοικονομικά μέσα ή/και κρυπτονομίσματα εμπεριέχουν υψηλό κίνδυνο συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου απώλειας μερικής ή ολόκληρης της επένδυσης και μπορεί να μην είναι κατάλληλες για όλους τους επενδυτές. Οι τιμές των κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά ασταθείς και μπορούν να επηρεαστούν από εξωτερικούς παράγοντες, όπως χρηματοπιστωτικά, εποπτικά και πολιτικά γεγονότα. Οι συναλλαγές με περιθώριο αυξάνουν τους χρηματοπιστωτικούς κινδύνους.
Πριν αποφασίσετε να κάνετε συναλλαγές με χρηματοοικονομικό μέσο ή κρυπτονομίσματα θα πρέπει να ενημερωθείτε πλήρως για τους κινδύνους και τα κόστη που συσχετίζονται με τις συναλλαγές στις χρηματοπιστωτικές αγορές, να εξετάσετε προσεκτικά τους επενδυτικούς σας στόχους, το επίπεδο της εμπειρίας σας και τη διάθεση ανάληψης κινδύνου και να αναζητήστε επαγγελματικές συμβουλές όπου χρειάζεται.
Η Fusion Media σας υπενθυμίζει ότι τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι απαραίτητα πραγματικού χρόνου ούτε ακριβή. Τα δεδομένα και οι τιμές στον ιστότοπο δεν παρέχονται απαραίτητα από κάποια αγορά ή χρηματιστήριο αλλά μπορεί να παρέχονται από διαμορφωτές της αγοράς και συνεπώς μπορεί να μην είναι ακριβείς και να διαφέρουν από την πραγματική τιμή σε οποιαδήποτε δεδομένη αγορά, κάτι που σημαίνει ότι οι τιμές είναι ενδεικτικές και όχι κατάλληλες για σκοπούς συναλλαγών. Η Fusion Media και κάθε πάροχος των δεδομένων που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία ως αποτέλεσμα των συναλλαγών σας ή της εξάρτησής σας από τις πληροφορίες που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Απαγορεύεται η χρήση, η αποθήκευση, η αναπαραγωγή, η εμφάνιση, η τροποποίηση, η μετάδοση ή η διανομή των δεδομένων που εμπεριέχονται στον παρόντα ιστότοπο χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη άδεια της Fusion Media ή/και του παροχέα δεδομένων. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας διατηρούνται από τους παρόχους ή/και το χρηματιστήριο που παρέχουν τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Η Fusion Media μπορεί να αποζημιωθεί από τους διαφημιζόμενους που εμφανίζονται στον ιστότοπο, με βάση την αλληλεπίδραση σας με τις διαφημίσεις ή με τους διαφημιζόμενους.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Αποσύνδεση
Σίγουρα θέλετε να αποσυνδεθείτε;
ΌχιΝαι
ΑκύρωσηΝαι
Αποθήκευση αλλαγών

+

Κατεβάστε την εφαρμογή της Investing.com

Λάβετε δωρεάν τιμές σε πραγματικό χρόνο καθώς και διαγράμματα και ειδοποιήσεις για μετοχές, δείκτες, νομίσματα, εμπορεύματα, ομόλογα. Λάβετε δωρεάν τις καλύτερες τεχνικές αναλύσεις και μέσα προβλέψεων.

Το Investing.com είναι καλύτερο σαν εφαρμογή!

Περισσότερο περιεχόμενο, ταχύτερα διαγράμματα, ταχύτερη ροή τιμών και πιο ομαλή εμπειρία διαθέσιμα μόνο στην εφαρμογή.