Ευρωπαϊκές μετοχές: Ανοδικές τάσεις

Ευρωπαϊκές μετοχές: Ανοδικές τάσεις

Saxo Bank  | 02.05.2012 13:06

Ο DAX και ο CAC αναμένεται να ανοίξουν 48 και 23 με 27 μονάδες ανοδικά, ο καθένας αντίστοιχα. Ο δείκτης ανεργίας της Γερμανίας, της Ιταλίας και της ευρωζώνης, ο μεταποιητικός δείκτης PMI της Γερμανίας, της Γαλλίας, της ευρωζώνης, της Ελλάδας, της Ισπανίας και της Ιταλίας, οι ελβετικές λιανικές πωλήσεις και ο ελβετικός SVME-PMI, καθώς και ο ιταλικός δείκτης τιμών παραγωγού είναι οι κύριοι οικονομικοί δείκτες που αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα. Η Audi AG, η Transocean Limited, η Finmeccanica SpA και η Vestas Wind Systems A/S θα ανακοινώσουν τα εταιρικά τους αποτελέσματα σήμερα. Η UBS AG ανακοινώσε μεγαλύτερη από την αναμενόμενη μείωση των καθαρών κερδών της κατά 55% για το πρώτο τρίμηνο,CHF 827.000.000. Ομοσπονδιακός δικαστής στο New Jersey δήλωσε ότι η Sandoz, μονάδα της Novartis AG παραβίασε το αμερικάνικο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τη Hospira για το ηρεμιστικό, Precedex. Σύμφωνα με το Bloomberg, η Mercedes-Benz της Daimler AG ανέκτησε τη θέση της ως κορυφαία στις αμερικανικές πωλήσεις πολυτελών οχημάτων για το 2012 έναντι της BMW από την Bayerische Motoren Werke AG, λόγω της ανόδου των παραδόσεων που σημείωσε τον Απρίλιο.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ δήλωσε ότι η μονάδα της UBS AG στο Puerto Rico, συμφώνησε να πληρώσει $26.6 εκατομμύρια για την ικανοποίηση απαιτήσεων πελατών της, για παραπλάνηση τους ως προς την τιμή και την ρευστότητα των αμοιβαίων κεφαλαίων της κλειστού τύπου. Ο Πρόοδος της Βολιβίας, Evo Morales, ανακοινώσε ότι η κυβέρνηση του έχει ολοκλήρωση την κρατικοποίηση του τομέα ηλεκτρικής ενεργείας στην χωρά, με για την απόκτηση του έλεγχου του δικτύου ενέργειας, από την τοπική μονάδα της Ισπανικής Red Electrica Corporacion SA.

Saxo Bank

Τελευταία σχόλια

Προσθέστε σχόλιο
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.
Συζήτηση
Απάντηση...
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.

Οι συναλλαγές με χρηματοοικονομικά μέσα ή/και κρυπτονομίσματα εμπεριέχουν υψηλό κίνδυνο συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου απώλειας μερικής ή ολόκληρης της επένδυσης και μπορεί να μην είναι κατάλληλες για όλους τους επενδυτές. Οι τιμές των κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά ασταθείς και μπορούν να επηρεαστούν από εξωτερικούς παράγοντες, όπως χρηματοπιστωτικά, εποπτικά και πολιτικά γεγονότα. Οι συναλλαγές με περιθώριο αυξάνουν τους χρηματοπιστωτικούς κινδύνους.
Πριν αποφασίσετε να κάνετε συναλλαγές με χρηματοοικονομικό μέσο ή κρυπτονομίσματα θα πρέπει να ενημερωθείτε πλήρως για τους κινδύνους και τα κόστη που συσχετίζονται με τις συναλλαγές στις χρηματοπιστωτικές αγορές, να εξετάσετε προσεκτικά τους επενδυτικούς σας στόχους, το επίπεδο της εμπειρίας σας και τη διάθεση ανάληψης κινδύνου και να αναζητήστε επαγγελματικές συμβουλές όπου χρειάζεται.
Η Fusion Media σας υπενθυμίζει ότι τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι απαραίτητα πραγματικού χρόνου ούτε ακριβή. Τα δεδομένα και οι τιμές στον ιστότοπο δεν παρέχονται απαραίτητα από κάποια αγορά ή χρηματιστήριο αλλά μπορεί να παρέχονται από διαμορφωτές της αγοράς και συνεπώς μπορεί να μην είναι ακριβείς και να διαφέρουν από την πραγματική τιμή σε οποιαδήποτε δεδομένη αγορά, κάτι που σημαίνει ότι οι τιμές είναι ενδεικτικές και όχι κατάλληλες για σκοπούς συναλλαγών. Η Fusion Media και κάθε πάροχος των δεδομένων που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία ως αποτέλεσμα των συναλλαγών σας ή της εξάρτησής σας από τις πληροφορίες που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Απαγορεύεται η χρήση, η αποθήκευση, η αναπαραγωγή, η εμφάνιση, η τροποποίηση, η μετάδοση ή η διανομή των δεδομένων που εμπεριέχονται στον παρόντα ιστότοπο χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη άδεια της Fusion Media ή/και του παροχέα δεδομένων. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας διατηρούνται από τους παρόχους ή/και το χρηματιστήριο που παρέχουν τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Η Fusion Media μπορεί να αποζημιωθεί από τους διαφημιζόμενους που εμφανίζονται στον ιστότοπο, με βάση την αλληλεπίδραση σας με τις διαφημίσεις ή με τους διαφημιζόμενους.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Polski Português (Portugal) Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Αποσύνδεση
Σίγουρα θέλετε να αποσυνδεθείτε;
ΌχιΝαι
ΑκύρωσηΝαι
Αποθήκευση αλλαγών

+

Κατεβάστε την εφαρμογή της Investing.com

Λάβετε δωρεάν τιμές σε πραγματικό χρόνο καθώς και διαγράμματα και ειδοποιήσεις για μετοχές, δείκτες, νομίσματα, εμπορεύματα, ομόλογα. Λάβετε δωρεάν τις καλύτερες τεχνικές αναλύσεις και μέσα προβλέψεων.

Το Investing.com είναι καλύτερο σαν εφαρμογή!

Περισσότερο περιεχόμενο, ταχύτερα διαγράμματα, ταχύτερη ροή τιμών και πιο ομαλή εμπειρία διαθέσιμα μόνο στην εφαρμογή.