Ευρωπαϊκές μετοχές: Αναμένονται με αρνητικά πρόσημα στο άνοιγμα

Ευρωπαϊκές μετοχές: Αναμένονται με αρνητικά πρόσημα στο άνοιγμα

Saxo Bank  | 23.02.2012 11:27

Ο DAX αναμένεται να ανοίξει χωρίς αξιοσημείωτες μεταβολές, ενώ ο CAC αναμένεται να ανοίξει 3 με 4 μονάδες καθοδικά. Ο γερμανικός δείκτης IFO επιχειρηματικού κλίματος, τρέχουσας αξιολόγησης και προσδοκιών είναι οι κύριοι οικονομικοί δείκτες που αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα. Η Allianz SE, η Deutsche Telekom AG, η Iberdrola SA, ηTelecom Italia SpA, η Credit Agricole SA, η Safran SA, η Commerzbank AG, η Ferrovial SA, η Edenred SA, η Sulzer AG και η Hellenic TelecommunicationsOrganisation SA θα ανακοινώσουν τα εταιρικά τους αποτελέσματα σήμερα. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ έχει δηλώσει ότι η Total SA και οι θυγατρικές της έχουν συμφωνήσει να πληρώσουν $15.000.000 για να διευθετήσουν τους ισχυρισμούς των ΗΠΑ, ότι πλήρωσαν ανεπαρκώς τα  δικαιώματα στο φυσικό αέριο στις ομοσπονδιακές και ινδικές μισθώσεις. Το τμήμα κρασιού και οινοπνευματωδών της LVMH SA, Moët Hennessy υπέγραψε συμφωνία κοινοπραξίας με την VATS Group για την οικοδόμηση οινοποιείου στην επαρχία Yunnanστην νοτιοδυτική Κίνα. Η Financial Times Deutschland ανέφερε ότι η Deutsche Bank AG θα ανανεώσει τις προσπάθειες  για πώληση της BHF-Bank AG στην RHJ Internationalαυτόν το μήνα. Το Reuters ανέφερε ότι η Commerzbank AG αυξάνει τα κεφάλαια της κατά 10.0% ανταλλάσοντας υβριδικά κεφάλαια, ομολογίες χρεωστικών τίτλων και άλλα κεφαλαιακά μέσα σε μετοχές. Σύμφωνα με το Handelsblatt, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξετάζει το ενδεχόμενο επέκτασης της απαγόρευσης εξαγορών από την Commerzbank AG, μετά τον Απρίλιο του 2012.

Saxo Bank

Τελευταία σχόλια

Προσθέστε σχόλιο
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.
Συζήτηση
Απάντηση...
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.

Οι συναλλαγές με χρηματοοικονομικά μέσα ή/και κρυπτονομίσματα εμπεριέχουν υψηλό κίνδυνο συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου απώλειας μερικής ή ολόκληρης της επένδυσης και μπορεί να μην είναι κατάλληλες για όλους τους επενδυτές. Οι τιμές των κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά ασταθείς και μπορούν να επηρεαστούν από εξωτερικούς παράγοντες, όπως χρηματοπιστωτικά, εποπτικά και πολιτικά γεγονότα. Οι συναλλαγές με περιθώριο αυξάνουν τους χρηματοπιστωτικούς κινδύνους.
Πριν αποφασίσετε να κάνετε συναλλαγές με χρηματοοικονομικό μέσο ή κρυπτονομίσματα θα πρέπει να ενημερωθείτε πλήρως για τους κινδύνους και τα κόστη που συσχετίζονται με τις συναλλαγές στις χρηματοπιστωτικές αγορές, να εξετάσετε προσεκτικά τους επενδυτικούς σας στόχους, το επίπεδο της εμπειρίας σας και τη διάθεση ανάληψης κινδύνου και να αναζητήστε επαγγελματικές συμβουλές όπου χρειάζεται.
Η Fusion Media σας υπενθυμίζει ότι τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι απαραίτητα πραγματικού χρόνου ούτε ακριβή. Τα δεδομένα και οι τιμές στον ιστότοπο δεν παρέχονται απαραίτητα από κάποια αγορά ή χρηματιστήριο αλλά μπορεί να παρέχονται από διαμορφωτές της αγοράς και συνεπώς μπορεί να μην είναι ακριβείς και να διαφέρουν από την πραγματική τιμή σε οποιαδήποτε δεδομένη αγορά, κάτι που σημαίνει ότι οι τιμές είναι ενδεικτικές και όχι κατάλληλες για σκοπούς συναλλαγών. Η Fusion Media και κάθε πάροχος των δεδομένων που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία ως αποτέλεσμα των συναλλαγών σας ή της εξάρτησής σας από τις πληροφορίες που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Απαγορεύεται η χρήση, η αποθήκευση, η αναπαραγωγή, η εμφάνιση, η τροποποίηση, η μετάδοση ή η διανομή των δεδομένων που εμπεριέχονται στον παρόντα ιστότοπο χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη άδεια της Fusion Media ή/και του παροχέα δεδομένων. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας διατηρούνται από τους παρόχους ή/και το χρηματιστήριο που παρέχουν τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Η Fusion Media μπορεί να αποζημιωθεί από τους διαφημιζόμενους που εμφανίζονται στον ιστότοπο, με βάση την αλληλεπίδραση σας με τις διαφημίσεις ή με τους διαφημιζόμενους.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Αποσύνδεση
Σίγουρα θέλετε να αποσυνδεθείτε;
ΌχιΝαι
ΑκύρωσηΝαι
Αποθήκευση αλλαγών

+

Κατεβάστε την εφαρμογή της Investing.com

Λάβετε δωρεάν τιμές σε πραγματικό χρόνο καθώς και διαγράμματα και ειδοποιήσεις για μετοχές, δείκτες, νομίσματα, εμπορεύματα, ομόλογα. Λάβετε δωρεάν τις καλύτερες τεχνικές αναλύσεις και μέσα προβλέψεων.

Το Investing.com είναι καλύτερο σαν εφαρμογή!

Περισσότερο περιεχόμενο, ταχύτερα διαγράμματα, ταχύτερη ροή τιμών και πιο ομαλή εμπειρία διαθέσιμα μόνο στην εφαρμογή.