Ευρωπαϊκές μετοχές: Αναμένονται ενισχυμένες στο άνοιγμα

Ευρωπαϊκές μετοχές: Αναμένονται ενισχυμένες στο άνοιγμα

Saxo Bank  | 19.01.2012 15:30

Ο DAX και ο CAC αναμένονται να ανοίξουν 36 με 46 μονάδες και 24 με 25 μονάδες υψηλότερα, αντίστοιχα. Το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών της Ευρωζώνης είναι ο πιο σημαντικός δείκτης που αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα. Επιπλέον αναμένεται και η ανακοίνωση της μηνιαίας οικονομικής έκθεσης της ΕΚΤ για τον Ιανουάριο. Η Novozymes A/S, ηBankinter SA και η Aurubis AG θα ανακοινώσουν εταιρικά αποτελέσματα σήμερα. Έρευνα έδειξε ότι η χρήση του φαρμάκου για το μελάνωμα, Zelboraf,της Roche Holding AGαναπτύσσει  ενός άλλου τύπου καρκίνου του δέρματος, γνωστού ως δερματικό καρκίνωμα εκ πλακωδών κυττάρων. Η NuGeneration Limited, κοινοπραξία της  GDF Suez SA και τηςIberdrola SA, υπέβαλλε αίτηση για χορήγηση άδειας παραγωγής ηλεκτρισμού, στη Ofgem, τη ρυθμιστική αρχή για παραγωγή ηλεκτρικής ενάργειας και  διαχείρισης της αγοράς φυσικού αερίου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η ArcelorMittal SA ανακοίνωσε ότι θα παρατείνει επ΄ αόριστον το κλείσιμο των μονάδων παραγωγής χάλυβα στη Μαδρίτη  λόγω της παρατεταμένης μειωμένης ζήτησης.H Metro AG υπέγραψε σύμβαση πιστωτικού ορίου  €1.0 δισεκατομμυρίου για την αναχρηματοδότηση των υφιστάμενων εργασιών της και των εμπορικών δραστηριοτήτων της. Η επιτροπή κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ ενέκρινε την πρόταση συνεργασίας μεταξύ των NYSE Euronext και Deutsche Boerse AG.

Saxo Bank

Τελευταία σχόλια

Προσθέστε σχόλιο
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.
Συζήτηση
Απάντηση...
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.

Οι συναλλαγές με χρηματοοικονομικά μέσα ή/και κρυπτονομίσματα εμπεριέχουν υψηλό κίνδυνο συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου απώλειας μερικής ή ολόκληρης της επένδυσης και μπορεί να μην είναι κατάλληλες για όλους τους επενδυτές. Οι τιμές των κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά ασταθείς και μπορούν να επηρεαστούν από εξωτερικούς παράγοντες, όπως χρηματοπιστωτικά, εποπτικά και πολιτικά γεγονότα. Οι συναλλαγές με περιθώριο αυξάνουν τους χρηματοπιστωτικούς κινδύνους.
Πριν αποφασίσετε να κάνετε συναλλαγές με χρηματοοικονομικό μέσο ή κρυπτονομίσματα θα πρέπει να ενημερωθείτε πλήρως για τους κινδύνους και τα κόστη που συσχετίζονται με τις συναλλαγές στις χρηματοπιστωτικές αγορές, να εξετάσετε προσεκτικά τους επενδυτικούς σας στόχους, το επίπεδο της εμπειρίας σας και τη διάθεση ανάληψης κινδύνου και να αναζητήστε επαγγελματικές συμβουλές όπου χρειάζεται.
Η Fusion Media σας υπενθυμίζει ότι τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι απαραίτητα πραγματικού χρόνου ούτε ακριβή. Τα δεδομένα και οι τιμές στον ιστότοπο δεν παρέχονται απαραίτητα από κάποια αγορά ή χρηματιστήριο αλλά μπορεί να παρέχονται από διαμορφωτές της αγοράς και συνεπώς μπορεί να μην είναι ακριβείς και να διαφέρουν από την πραγματική τιμή σε οποιαδήποτε δεδομένη αγορά, κάτι που σημαίνει ότι οι τιμές είναι ενδεικτικές και όχι κατάλληλες για σκοπούς συναλλαγών. Η Fusion Media και κάθε πάροχος των δεδομένων που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία ως αποτέλεσμα των συναλλαγών σας ή της εξάρτησής σας από τις πληροφορίες που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Απαγορεύεται η χρήση, η αποθήκευση, η αναπαραγωγή, η εμφάνιση, η τροποποίηση, η μετάδοση ή η διανομή των δεδομένων που εμπεριέχονται στον παρόντα ιστότοπο χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη άδεια της Fusion Media ή/και του παροχέα δεδομένων. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας διατηρούνται από τους παρόχους ή/και το χρηματιστήριο που παρέχουν τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Η Fusion Media μπορεί να αποζημιωθεί από τους διαφημιζόμενους που εμφανίζονται στον ιστότοπο, με βάση την αλληλεπίδραση σας με τις διαφημίσεις ή με τους διαφημιζόμενους.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Αποσύνδεση
Σίγουρα θέλετε να αποσυνδεθείτε;
ΌχιΝαι
ΑκύρωσηΝαι
Αποθήκευση αλλαγών

+

Κατεβάστε την εφαρμογή της Investing.com

Λάβετε δωρεάν τιμές σε πραγματικό χρόνο καθώς και διαγράμματα και ειδοποιήσεις για μετοχές, δείκτες, νομίσματα, εμπορεύματα, ομόλογα. Λάβετε δωρεάν τις καλύτερες τεχνικές αναλύσεις και μέσα προβλέψεων.

Το Investing.com είναι καλύτερο σαν εφαρμογή!

Περισσότερο περιεχόμενο, ταχύτερα διαγράμματα, ταχύτερη ροή τιμών και πιο ομαλή εμπειρία διαθέσιμα μόνο στην εφαρμογή.