Ευρωπαϊκές μετοχές: Αναμένεται να ανοίξουν πτωτικά

Ευρωπαϊκές μετοχές: Αναμένεται να ανοίξουν πτωτικά

Saxo Bank  | 15.05.2012 11:21

Ο DAX και ο CAC αναμένεται να ανοίξουν 15 με 17 και 10 με 11 μονάδες πτωτικά, ο καθένας αντίστοιχα. Το ΑΕΠ της ευρωζώνης, της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Ελλάδας και της Ιταλίας, ο γερμανικός δείκτης ZEW οικονομικού συναισθήματος και τρέχουσας κατάστασης, ο δείκτης ZEW οικονομικούς συναισθήματος της ευρωζώνης και οι γαλλικές πληρωμές και μισθοί εκτός γεωργικού τομέα είναι οι κύριοι οικονομικοί δείκτες που αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα. Η Merck KGaA, ηIntesa Sanpaolo SpA, η Thyssenkrupp AG, η Banca Monte dei Paschi di Siena SpA και η Banco Espirito Santo SA θα ανακοινώσουν τα εταιρικά ους αποτελέσματα σήμερα. Η Moody’s υποβάθμισε 26 ιταλικές τράπεζες, υποβαθμίζοντας το μακροπρόθεσμο χρέος και τις αξιολογήσεις των καταθέσεων κατά μία βαθμίδα για 10 τράπεζες, κατά 2 βαθμίδες για 8 τράπεζες, κατά 3 βαθμίδες για 6 τράπεζες και κατά 4 βαθμίδες για 2 τράπεζες. Ο οίκος αξιολόγησης διατήρησε την προοπτική σε “Negative” και για τις 26 τράπεζες. Η UniCredit SpA, η Intesa Sanpaolo SpA, η Banca Monte Dei Paschi SpA, η Banco Popolare SpA και η Unione diBanche Italiane SpA είναι ανάμεσα στις τράπεζες που υποβαθμίστηκαν. Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ δήλωσε ότι το φάρμακο κατά της πολλαπλής σκλήρυνσης, Gilenya, της Novartis AG, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε ασθενείς με ιστορικό εγκεφαλικού επεισοδίου ή καρδιακών προβλημάτων. ΗAir Berlin ανέφερε μικτότερη του αναμενομένου, καθαρή ζημιά για το πρώτο τρίμηνο.

Saxo Bank

Τελευταία σχόλια

Προσθέστε σχόλιο
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.
Συζήτηση
Απάντηση...
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.

Οι συναλλαγές με χρηματοοικονομικά μέσα ή/και κρυπτονομίσματα εμπεριέχουν υψηλό κίνδυνο συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου απώλειας μερικής ή ολόκληρης της επένδυσης και μπορεί να μην είναι κατάλληλες για όλους τους επενδυτές. Οι τιμές των κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά ασταθείς και μπορούν να επηρεαστούν από εξωτερικούς παράγοντες, όπως χρηματοπιστωτικά, εποπτικά και πολιτικά γεγονότα. Οι συναλλαγές με περιθώριο αυξάνουν τους χρηματοπιστωτικούς κινδύνους.
Πριν αποφασίσετε να κάνετε συναλλαγές με χρηματοοικονομικό μέσο ή κρυπτονομίσματα θα πρέπει να ενημερωθείτε πλήρως για τους κινδύνους και τα κόστη που συσχετίζονται με τις συναλλαγές στις χρηματοπιστωτικές αγορές, να εξετάσετε προσεκτικά τους επενδυτικούς σας στόχους, το επίπεδο της εμπειρίας σας και τη διάθεση ανάληψης κινδύνου και να αναζητήστε επαγγελματικές συμβουλές όπου χρειάζεται.
Η Fusion Media σας υπενθυμίζει ότι τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι απαραίτητα πραγματικού χρόνου ούτε ακριβή. Τα δεδομένα και οι τιμές στον ιστότοπο δεν παρέχονται απαραίτητα από κάποια αγορά ή χρηματιστήριο αλλά μπορεί να παρέχονται από διαμορφωτές της αγοράς και συνεπώς μπορεί να μην είναι ακριβείς και να διαφέρουν από την πραγματική τιμή σε οποιαδήποτε δεδομένη αγορά, κάτι που σημαίνει ότι οι τιμές είναι ενδεικτικές και όχι κατάλληλες για σκοπούς συναλλαγών. Η Fusion Media και κάθε πάροχος των δεδομένων που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία ως αποτέλεσμα των συναλλαγών σας ή της εξάρτησής σας από τις πληροφορίες που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Απαγορεύεται η χρήση, η αποθήκευση, η αναπαραγωγή, η εμφάνιση, η τροποποίηση, η μετάδοση ή η διανομή των δεδομένων που εμπεριέχονται στον παρόντα ιστότοπο χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη άδεια της Fusion Media ή/και του παροχέα δεδομένων. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας διατηρούνται από τους παρόχους ή/και το χρηματιστήριο που παρέχουν τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Η Fusion Media μπορεί να αποζημιωθεί από τους διαφημιζόμενους που εμφανίζονται στον ιστότοπο, με βάση την αλληλεπίδραση σας με τις διαφημίσεις ή με τους διαφημιζόμενους.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Αποσύνδεση
Σίγουρα θέλετε να αποσυνδεθείτε;
ΌχιΝαι
ΑκύρωσηΝαι
Αποθήκευση αλλαγών

+

Κατεβάστε την εφαρμογή της Investing.com

Λάβετε δωρεάν τιμές σε πραγματικό χρόνο καθώς και διαγράμματα και ειδοποιήσεις για μετοχές, δείκτες, νομίσματα, εμπορεύματα, ομόλογα. Λάβετε δωρεάν τις καλύτερες τεχνικές αναλύσεις και μέσα προβλέψεων.

Το Investing.com είναι καλύτερο σαν εφαρμογή!

Περισσότερο περιεχόμενο, ταχύτερα διαγράμματα, ταχύτερη ροή τιμών και πιο ομαλή εμπειρία διαθέσιμα μόνο στην εφαρμογή.