Ευρωπαϊκές μετοχές: Αναμένεται να ανοίξουν με θετικά πρόσημα

Ευρωπαϊκές μετοχές: Αναμένεται να ανοίξουν με θετικά πρόσημα

Saxo Bank  | 24.02.2012 16:09

Ο DAX και ο CAC αναμένεται να ανοίξουν 25 με 31 και 18 με 25 μονάδες ανοδικά, ο καθένας αντίστοιχα. Το γερμανικό ΑΕΠ, οι επενδύσεις ξένου κεφαλαίου, οι επενδύσεις στις κατασκευές, οι κυβερνητικές δαπάνες, η ιδιωτική κατανάλωση, οι εξαγωγές και οι εισαγωγές είναι οι βασικοί οικονομικοί δείκτες που αναμένεται να κυκλοφορήσουν σήμερα. Η BASF SE, η Telefonica SA, η Amadeus IT Holding SA, η Technicolor SA και η Compagnie d'Entreprises CFE SA θα ανακοινώσουν εταιρικά αποτελέσματα σήμερα. Το εκτελεστικό συμβούλιο της  SAP AG θα συστήσει στο εποπτικό της συμβούλιο να προτείνει στη ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων μια αύξηση 83% του μερίσματός της για το οικονομικό έτος 2011. Η Bayer AG πρότεινε τον πρώην διευθύνων σύμβουλο, Werner Wenning, ως πρόεδρο του εποπτικού συμβουλίου της, η απόφαση αναμένεται στην ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων στις 27 Απριλίου 2012. Η Atlanta Mayor, η Kasim Reed και η Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport officials ανακοίνωσαν ότι η Air France-KLM Cargo και ηMartinair Cargo σχεδιάζουν να συνεχίσουν τις προγραμματισμένες τακτικές αεροπορικές γραμμές φορτίου στην Ατλάντα από τις 27 Μαρτίου 2012. Η UBS AG έχει προωθήσει τον BarrySharkey και τον Dane Fitzgibbon ως συνεπικεφαλείς στη μονάδα της στην Αυστραλία. Η δανική μονάδα μηχανικών, FLSmidth & Company A/S, αύξησε την προσφορά της για να αποκτήσει το σύνολο των μετοχών της αυστραλιανής εταιρείας εξόρυξης, Ludowici Limited, σε A$11.00.

Saxo Bank

Τελευταία σχόλια

Προσθέστε σχόλιο
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.
Συζήτηση
Απάντηση...
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.

Οι συναλλαγές με χρηματοοικονομικά μέσα ή/και κρυπτονομίσματα εμπεριέχουν υψηλό κίνδυνο συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου απώλειας μερικής ή ολόκληρης της επένδυσης και μπορεί να μην είναι κατάλληλες για όλους τους επενδυτές. Οι τιμές των κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά ασταθείς και μπορούν να επηρεαστούν από εξωτερικούς παράγοντες, όπως χρηματοπιστωτικά, εποπτικά και πολιτικά γεγονότα. Οι συναλλαγές με περιθώριο αυξάνουν τους χρηματοπιστωτικούς κινδύνους.
Πριν αποφασίσετε να κάνετε συναλλαγές με χρηματοοικονομικό μέσο ή κρυπτονομίσματα θα πρέπει να ενημερωθείτε πλήρως για τους κινδύνους και τα κόστη που συσχετίζονται με τις συναλλαγές στις χρηματοπιστωτικές αγορές, να εξετάσετε προσεκτικά τους επενδυτικούς σας στόχους, το επίπεδο της εμπειρίας σας και τη διάθεση ανάληψης κινδύνου και να αναζητήστε επαγγελματικές συμβουλές όπου χρειάζεται.
Η Fusion Media σας υπενθυμίζει ότι τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι απαραίτητα πραγματικού χρόνου ούτε ακριβή. Τα δεδομένα και οι τιμές στον ιστότοπο δεν παρέχονται απαραίτητα από κάποια αγορά ή χρηματιστήριο αλλά μπορεί να παρέχονται από διαμορφωτές της αγοράς και συνεπώς μπορεί να μην είναι ακριβείς και να διαφέρουν από την πραγματική τιμή σε οποιαδήποτε δεδομένη αγορά, κάτι που σημαίνει ότι οι τιμές είναι ενδεικτικές και όχι κατάλληλες για σκοπούς συναλλαγών. Η Fusion Media και κάθε πάροχος των δεδομένων που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία ως αποτέλεσμα των συναλλαγών σας ή της εξάρτησής σας από τις πληροφορίες που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Απαγορεύεται η χρήση, η αποθήκευση, η αναπαραγωγή, η εμφάνιση, η τροποποίηση, η μετάδοση ή η διανομή των δεδομένων που εμπεριέχονται στον παρόντα ιστότοπο χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη άδεια της Fusion Media ή/και του παροχέα δεδομένων. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας διατηρούνται από τους παρόχους ή/και το χρηματιστήριο που παρέχουν τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Η Fusion Media μπορεί να αποζημιωθεί από τους διαφημιζόμενους που εμφανίζονται στον ιστότοπο, με βάση την αλληλεπίδραση σας με τις διαφημίσεις ή με τους διαφημιζόμενους.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Αποσύνδεση
Σίγουρα θέλετε να αποσυνδεθείτε;
ΌχιΝαι
ΑκύρωσηΝαι
Αποθήκευση αλλαγών

+

Κατεβάστε την εφαρμογή της Investing.com

Λάβετε δωρεάν τιμές σε πραγματικό χρόνο καθώς και διαγράμματα και ειδοποιήσεις για μετοχές, δείκτες, νομίσματα, εμπορεύματα, ομόλογα. Λάβετε δωρεάν τις καλύτερες τεχνικές αναλύσεις και μέσα προβλέψεων.

Το Investing.com είναι καλύτερο σαν εφαρμογή!

Περισσότερο περιεχόμενο, ταχύτερα διαγράμματα, ταχύτερη ροή τιμών και πιο ομαλή εμπειρία διαθέσιμα μόνο στην εφαρμογή.

';