Ευρωπαϊκές μετοχές: Αναμένεται να ανοίξουν με θετικά πρόσημα

Ευρωπαϊκές μετοχές: Αναμένεται να ανοίξουν με θετικά πρόσημα

Saxo Bank  | 15.02.2012 13:52

Ο DAX αναμένεται να ανοίξει 35 με 40 μονάδες ανοδικά και ο CAC  26 με 32 μονάδες ανοδικά. Το γερμανικό και γαλλικό ΑΕΠ, το ΑΕΠ και το εμπορικό ισοζύγιο της ευρωζώνης και ο ελβετικός δείκτης οικονομικών προσδοκιών ZEW είναι οι κύριοι οικονομικοί δείκτες που θα ανακοινωθούν σήμερα. Η Eni SpA, η BNP Paribas SA, η Danone SA, η Heineken NVκαι η PSA Peugeot Citroen SA θα ανακοινώσουν τα εταιρικά αποτελέσματά τους σήμερα. Η Nestle India Ltd., η ινδική μονάδα της Nestle SA, ανακοίνωσε καλά αποτελέσματα για το Δεκέμβριο του 2011. Η EADS SA δήλωσε ότι οι μονάδες της θα συνεργαστούν με την Singapore's ST Aerospace για την ανάπτυξη του προγράμματος για την μετατροπή των A330 επιβατηγών αεροσκαφών σε αεροσκάφη φορτίου. Με έναν εσωτερικό έλεγχο από το εποπτικό συμβούλιο της Areva SA, δεν βρέθηκε κανένα αποδεικτικό στοιχειό της άπατης, που συνδέεται με την εξαγορά της εταιρίας, από την Καναδική μεταλλευτική εταιρία UraMin το 2007. Η Infineon Technologies AG δήλωσε ότι θα αγωνιστεί για αξιώσεις ύψους περίπου €1.71 δισεκατομμυρίων συν τους τόκους, από την πτώχευση του διαχειριστή της Qimonda AG, πρώην μονάδα της, για τσιπ μνήμης. Η TUI AG δήλωσε ότι θα μειώσει περαιτέρω  το μερίδιο της στην Hapag-Lloyd AG, με την επιφύλαξη της έγκρισης από τους μέτοχους της κοινοπραξίας Albert Ballin, σε μια κίνηση για την πλήρη έξοδο από τις ναυτιλιακές επιχειρήσεις.

Saxo Bank

Τελευταία σχόλια

Προσθέστε σχόλιο
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.
Συζήτηση
Απάντηση...
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.

Οι συναλλαγές με χρηματοοικονομικά μέσα ή/και κρυπτονομίσματα εμπεριέχουν υψηλό κίνδυνο συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου απώλειας μερικής ή ολόκληρης της επένδυσης και μπορεί να μην είναι κατάλληλες για όλους τους επενδυτές. Οι τιμές των κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά ασταθείς και μπορούν να επηρεαστούν από εξωτερικούς παράγοντες, όπως χρηματοπιστωτικά, εποπτικά και πολιτικά γεγονότα. Οι συναλλαγές με περιθώριο αυξάνουν τους χρηματοπιστωτικούς κινδύνους.
Πριν αποφασίσετε να κάνετε συναλλαγές με χρηματοοικονομικό μέσο ή κρυπτονομίσματα θα πρέπει να ενημερωθείτε πλήρως για τους κινδύνους και τα κόστη που συσχετίζονται με τις συναλλαγές στις χρηματοπιστωτικές αγορές, να εξετάσετε προσεκτικά τους επενδυτικούς σας στόχους, το επίπεδο της εμπειρίας σας και τη διάθεση ανάληψης κινδύνου και να αναζητήστε επαγγελματικές συμβουλές όπου χρειάζεται.
Η Fusion Media σας υπενθυμίζει ότι τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι απαραίτητα πραγματικού χρόνου ούτε ακριβή. Τα δεδομένα και οι τιμές στον ιστότοπο δεν παρέχονται απαραίτητα από κάποια αγορά ή χρηματιστήριο αλλά μπορεί να παρέχονται από διαμορφωτές της αγοράς και συνεπώς μπορεί να μην είναι ακριβείς και να διαφέρουν από την πραγματική τιμή σε οποιαδήποτε δεδομένη αγορά, κάτι που σημαίνει ότι οι τιμές είναι ενδεικτικές και όχι κατάλληλες για σκοπούς συναλλαγών. Η Fusion Media και κάθε πάροχος των δεδομένων που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία ως αποτέλεσμα των συναλλαγών σας ή της εξάρτησής σας από τις πληροφορίες που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Απαγορεύεται η χρήση, η αποθήκευση, η αναπαραγωγή, η εμφάνιση, η τροποποίηση, η μετάδοση ή η διανομή των δεδομένων που εμπεριέχονται στον παρόντα ιστότοπο χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη άδεια της Fusion Media ή/και του παροχέα δεδομένων. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας διατηρούνται από τους παρόχους ή/και το χρηματιστήριο που παρέχουν τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Η Fusion Media μπορεί να αποζημιωθεί από τους διαφημιζόμενους που εμφανίζονται στον ιστότοπο, με βάση την αλληλεπίδραση σας με τις διαφημίσεις ή με τους διαφημιζόμενους.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Αποσύνδεση
Σίγουρα θέλετε να αποσυνδεθείτε;
ΌχιΝαι
ΑκύρωσηΝαι
Αποθήκευση αλλαγών

+

Κατεβάστε την εφαρμογή της Investing.com

Λάβετε δωρεάν τιμές σε πραγματικό χρόνο καθώς και διαγράμματα και ειδοποιήσεις για μετοχές, δείκτες, νομίσματα, εμπορεύματα, ομόλογα. Λάβετε δωρεάν τις καλύτερες τεχνικές αναλύσεις και μέσα προβλέψεων.

Το Investing.com είναι καλύτερο σαν εφαρμογή!

Περισσότερο περιεχόμενο, ταχύτερα διαγράμματα, ταχύτερη ροή τιμών και πιο ομαλή εμπειρία διαθέσιμα μόνο στην εφαρμογή.

';