Ευρωπαϊκές Μετοχές: Πιθανότατα να ανοίξουν υψηλότερα

Ευρωπαϊκές Μετοχές: Πιθανότατα να ανοίξουν υψηλότερα

Saxo Bank  | 20.02.2012 11:57

Οι δείκτες DAX και CAC αναμένετε να ανοίξουν 77 και 39 μονάδες υψηλοτέρα, αντίστοιχα. Ο Δείκτης Επιχειρηματικής Εμπιστοσύνης Γαλλίας, ο Δείκτης Προοπτικών Παράγωγης και ο Δείκτης Προοπτικών Ιδίων Επιχειρήσεων είναι οι κύριοι οικονομικοί δείκτες, που είναι προγραμματισμένοι να ανακοινωθούν σήμερα. Οι Ageas SA, Bank of Ireland, Generale DeSante SA, Ilkka Yhtyma Oyj και Beko Holding AG έχουν προγραμματίσει να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα τους σήμερα. Η Daimler AG δήλωσε ότι έχει λάβει άδεια επιχειρηματικής δραστηριότητας, για την λειτουργιά νέας κοινοπραξία κατασκευής φορτηγών με την China’s Beiqi Foton Motor Company.Η Financial Times Deutschland ανέφερε, ότι η E.ON AG είναι σε αρχικές συζητήσεις με χρηματοοικονομικούς επενδυτές, για την συμμετοχή τους σε έργο πάρκων αιολικής ενέργειας. Η BNP Paribas SA προσέλαβε τον ToshiyukiJohno, πρώην διευθύνων σύμβουλο της Citigroup Global Markets Japan Inc., ως αναλυτή βιομηχανικών προϊόντων, στην ομάδα της για τις Ιαπωνικές μετοχές. Η Sunday Telegraphανέφερε, ότι η  AXA SA σχεδιάζει να επεκταθεί στην Ασία και πιθανόν να εξετάσει προσφορά για αγορά της ING Groep NV στην Ασία. Η Les Echos ανέφερε, ότι ο Henri Proglio, διευθύνων σύμβουλος της EDF SA, επιδιώκει να εκδιώξει τον Antoine Frerot, από την θέση του επικεφαλή της Veolia Environnement SA. Ο Joe Hogan, διευθύνων σύμβουλος τηςABB Ltd., δήλωσε ότι η εταιρία θα μπορούσε να κάνει εξαγορές άνω των $8.0 δισεκατομμυρίων για τα επόμενα τρία χρόνια.

Saxo Bank

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία σχόλια

Προσθέστε σχόλιο
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.
Συζήτηση
Απάντηση...
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.

Οι συναλλαγές με χρηματοοικονομικά μέσα ή/και κρυπτονομίσματα εμπεριέχουν υψηλό κίνδυνο συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου απώλειας μερικής ή ολόκληρης της επένδυσης και μπορεί να μην είναι κατάλληλες για όλους τους επενδυτές. Οι τιμές των κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά ασταθείς και μπορούν να επηρεαστούν από εξωτερικούς παράγοντες, όπως χρηματοπιστωτικά, εποπτικά και πολιτικά γεγονότα. Οι συναλλαγές με περιθώριο αυξάνουν τους χρηματοπιστωτικούς κινδύνους.
Πριν αποφασίσετε να κάνετε συναλλαγές με χρηματοοικονομικό μέσο ή κρυπτονομίσματα θα πρέπει να ενημερωθείτε πλήρως για τους κινδύνους και τα κόστη που συσχετίζονται με τις συναλλαγές στις χρηματοπιστωτικές αγορές, να εξετάσετε προσεκτικά τους επενδυτικούς σας στόχους, το επίπεδο της εμπειρίας σας και τη διάθεση ανάληψης κινδύνου και να αναζητήστε επαγγελματικές συμβουλές όπου χρειάζεται.
Η Fusion Media σας υπενθυμίζει ότι τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι απαραίτητα πραγματικού χρόνου ούτε ακριβή. Τα δεδομένα και οι τιμές στον ιστότοπο δεν παρέχονται απαραίτητα από κάποια αγορά ή χρηματιστήριο αλλά μπορεί να παρέχονται από διαμορφωτές της αγοράς και συνεπώς μπορεί να μην είναι ακριβείς και να διαφέρουν από την πραγματική τιμή σε οποιαδήποτε δεδομένη αγορά, κάτι που σημαίνει ότι οι τιμές είναι ενδεικτικές και όχι κατάλληλες για σκοπούς συναλλαγών. Η Fusion Media και κάθε πάροχος των δεδομένων που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία ως αποτέλεσμα των συναλλαγών σας ή της εξάρτησής σας από τις πληροφορίες που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Απαγορεύεται η χρήση, η αποθήκευση, η αναπαραγωγή, η εμφάνιση, η τροποποίηση, η μετάδοση ή η διανομή των δεδομένων που εμπεριέχονται στον παρόντα ιστότοπο χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη άδεια της Fusion Media ή/και του παροχέα δεδομένων. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας διατηρούνται από τους παρόχους ή/και το χρηματιστήριο που παρέχουν τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Η Fusion Media μπορεί να αποζημιωθεί από τους διαφημιζόμενους που εμφανίζονται στον ιστότοπο, με βάση την αλληλεπίδραση σας με τις διαφημίσεις ή με τους διαφημιζόμενους.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Αποσύνδεση
Σίγουρα θέλετε να αποσυνδεθείτε;
ΌχιΝαι
ΑκύρωσηΝαι
Αποθήκευση αλλαγών

+

Κατεβάστε την εφαρμογή της Investing.com

Λάβετε δωρεάν τιμές σε πραγματικό χρόνο καθώς και διαγράμματα και ειδοποιήσεις για μετοχές, δείκτες, νομίσματα, εμπορεύματα, ομόλογα. Λάβετε δωρεάν τις καλύτερες τεχνικές αναλύσεις και μέσα προβλέψεων.

Το Investing.com είναι καλύτερο σαν εφαρμογή!

Περισσότερο περιεχόμενο, ταχύτερα διαγράμματα, ταχύτερη ροή τιμών και πιο ομαλή εμπειρία διαθέσιμα μόνο στην εφαρμογή.