Ασία: Ανάμεικτες εντυπώσεις

Ασία: Ανάμεικτες εντυπώσεις

Saxo Bank  | 05.01.2012 12:04

 Οι ασιατικές αγορές διαπραγματεύονται με μεικτά πρόσημα, σήμερα το πρωί. Στην Ιαπωνία, η μετοχή της Elpida Memory έχει υποχωρήσει, καθώς έχουν γίνει αναφορές ότι η εταιρεία αναζητά χρηματοοικονομική βοήθεια από άλλες επιχειρήσεις. Η είδηση ότι η Toyota Motor Corporation έχει ζητήσει μειώσεις στην τιμή του χάλυβα, οδήγησε στην πτώση της τιμής των μετοχών των Nippon Steel Corporation και JFE Holdings.  Οι μετοχές των Sumco Corporation και Shin-Etsu Chemical σημείωσαν πτώση, έπειτα από αναφορές σχετικά με αύξηση στην τιμή του πολύ-πυριτίου. Η τιμή της μετοχής της Point Inc υποχώρησε, έπειτα από δημοσίευση στοιχείων της εταιρείας, που παρουσιάζουν πτώση στις πωλήσεις των καταστημάτων της το Δεκέμβριο. Στις 6 πμ ο δείκτης Nikkei 225 σημείωνε μικρή πτώση κατά 0.7 %, φτάνοντας τις 8,495.5 μονάδες.

  Στην Νότια Κορέα, η μετοχή της Dongbu HiTek παρουσίασε κέρδη, έπειτα από ανακοίνωση της εταιρείας ότι σχεδιάζει να επεκταθεί στον κλάδο ημιαγωγών ιατρικού εξοπλισμού. Στο Hong Kong, οι μετοχές των Cnooc Limited και PetroChina σημείωσαν κέρδη. Η μετοχή της Industrial & Commercial Bank of China σημείωσε κέρδη, έπειτα από ανακοίνωση του Εθνικού Γραφείου Ελέγχου της Κίνας, ότι οι τοπικές κυβερνήσεις έχουν μειώσει, σχεδόν κατά το ήμισυ, το χρέος που προηγουμένως δεν είχε προσδιοριστεί επακριβώς. Στην Κίνα, οι μετοχές των εταιρειών του τραπεζικού κλάδου: Shanghai Pudong Development Bank, China Citi Bank Corporation και  ChinaConstruction Bank Corporation σημείωσαν κέρδη, μεταξύ εκτιμήσεων ότι η Κεντρική Τράπεζα της Κίνας, ενδεχομένως, να προβεί σε μείωση του ποσοστού των υποχρεωτικών διαθεσίμων. 

Saxo Bank

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία σχόλια

Προσθέστε σχόλιο
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.
Συζήτηση
Απάντηση...
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.

Οι συναλλαγές με χρηματοοικονομικά μέσα ή/και κρυπτονομίσματα εμπεριέχουν υψηλό κίνδυνο συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου απώλειας μερικής ή ολόκληρης της επένδυσης και μπορεί να μην είναι κατάλληλες για όλους τους επενδυτές. Οι τιμές των κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά ασταθείς και μπορούν να επηρεαστούν από εξωτερικούς παράγοντες, όπως χρηματοπιστωτικά, εποπτικά και πολιτικά γεγονότα. Οι συναλλαγές με περιθώριο αυξάνουν τους χρηματοπιστωτικούς κινδύνους.
Πριν αποφασίσετε να κάνετε συναλλαγές με χρηματοοικονομικό μέσο ή κρυπτονομίσματα θα πρέπει να ενημερωθείτε πλήρως για τους κινδύνους και τα κόστη που συσχετίζονται με τις συναλλαγές στις χρηματοπιστωτικές αγορές, να εξετάσετε προσεκτικά τους επενδυτικούς σας στόχους, το επίπεδο της εμπειρίας σας και τη διάθεση ανάληψης κινδύνου και να αναζητήστε επαγγελματικές συμβουλές όπου χρειάζεται.
Η Fusion Media σας υπενθυμίζει ότι τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι απαραίτητα πραγματικού χρόνου ούτε ακριβή. Τα δεδομένα και οι τιμές στον ιστότοπο δεν παρέχονται απαραίτητα από κάποια αγορά ή χρηματιστήριο αλλά μπορεί να παρέχονται από διαμορφωτές της αγοράς και συνεπώς μπορεί να μην είναι ακριβείς και να διαφέρουν από την πραγματική τιμή σε οποιαδήποτε δεδομένη αγορά, κάτι που σημαίνει ότι οι τιμές είναι ενδεικτικές και όχι κατάλληλες για σκοπούς συναλλαγών. Η Fusion Media και κάθε πάροχος των δεδομένων που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία ως αποτέλεσμα των συναλλαγών σας ή της εξάρτησής σας από τις πληροφορίες που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Απαγορεύεται η χρήση, η αποθήκευση, η αναπαραγωγή, η εμφάνιση, η τροποποίηση, η μετάδοση ή η διανομή των δεδομένων που εμπεριέχονται στον παρόντα ιστότοπο χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη άδεια της Fusion Media ή/και του παροχέα δεδομένων. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας διατηρούνται από τους παρόχους ή/και το χρηματιστήριο που παρέχουν τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Η Fusion Media μπορεί να αποζημιωθεί από τους διαφημιζόμενους που εμφανίζονται στον ιστότοπο, με βάση την αλληλεπίδραση σας με τις διαφημίσεις ή με τους διαφημιζόμενους.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Αποσύνδεση
Σίγουρα θέλετε να αποσυνδεθείτε;
ΌχιΝαι
ΑκύρωσηΝαι
Αποθήκευση αλλαγών

+

Κατεβάστε την εφαρμογή

Μόνο η εφαρμογή προφέρει μεγαλύτερη διορατικότητα στις αγορές, περισσότερες ειδοποιήσεις, περισσότερους τρόπους προσαρμογής της λίστας παρακολούθησης του ενεργητικού

Το Investing.com είναι καλύτερο στην εφαρμογή!

Περισσότερο περιεχόμενο, ταχύτερες τιμές και διαγράμματα και μια ομαλότερη εμπειρία είναι διαθέσιμα μόνο στην εφαρμογή .