Αγορά συναλλάγματος: Οριακά ενδυναμωμένο το EUR - 19 Απριλίου 2013

Αγορά συναλλάγματος: Οριακά ενδυναμωμένο το EUR - 19 Απριλίου 2013

Saxo Bank  | 19.04.2013 12:46

Αγορά συναλλάγματος: Οριακά ενδυναμωμένο το EUR
Το EUR διαπραγματεύεται οριακά υψηλότερα έναντι των κυριοτέρων νομισμάτων σήμερα το πρωί. Οι αγορές έχουν στραμμένη τη προσοχή τους στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών της ευρωζώνης και στις τιμές παραγωγού της Γερμανίας. Έχοντας ελάχιστες πληροφορίες για τις μακροοικονομικές εξελίξεις στις ΗΠΑ, τα νέα που προέρχονται από τη σύνοδο των G20 και από ιταλικό πολιτικό προσκήνιο αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη σημερινή διαπραγμάτευση των νομισμάτων. Στις 05:00 GMT, το EUR κινούνταν κατά 0.1% ανοδικά έναντι του USD στα USD 1.3066 και οριακά ανοδικά έναντι της GBP στα GBP 0.8542. Το JPY αποδυναμώθηκε κατά 0.4% και 0.3% έναντι του EUR και του USD, αντίστοιχα, αφού ο Taro Aso, ο υπουργός οικονομικών της Ιαπωνίας, δήλωσε ότι η Ιαπωνία δεν δέχτηκε καμία κριτική για την επιθετική νομισματική χαλάρωση της Τράπεζας της Ιαπωνίας (BoJ) στη σύνοδο των G20 στην Ουάσιγκτον.

Ηνωμένο Βασίλειο μετοχές: Αναμένεται ν’ ανοίξουν σε θετικό έδαφος
Ο FTSE 100 αναμένεται ν’ ανοίξει 4 μονάδες ανοδικά. Ενώ κανένας σημαντικός οικονομικός δείκτης δεν αναμένεται ν’ ανακοινωθεί σήμερα.

Ασία: Ανοδική διαπραγμάτευση
Οι ασιατικές αγορές διαπραγματεύονται κυρίως ανοδικά σήμερα το πρωί.

Μετοχές ΗΠΑ: Ανοδική διαπραγμάτευση των ΣΜΕ
Στις 05:00 GMT, τα ΣΜΕ του S&P 500 διαπραγματεύονταν κατά 6.9 μονάδες ανοδικά. Δεν αναμένεται η ανακοίνωση κανενός σημαντικού δείκτη σήμερα. ΗGeneral Electric (GE), η McDonald’s (MCD), η Schlumberger (SLB), η Honeywell International (HON), η Kimberly-Clark (KMB), η State Street(STT), η Baker Hughes (BHI) και η SunTrust Banks (STI) θα ανακοινώσουν τα εταιρικά τους αποτελέσματα σήμερα. Στη χθεσινή συνεδρίαση, ο S&P 500 σημείωσε πτώση κατά 0.7%. Ενώ τα απογοητευτικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου και η επίσης απογοητευτική καθοδήγηση του δεύτερου τριμήνου οδήγησαν τη μετοχή της eBay (EBAY) σε πτώση 5.9%. Η Morgan Stanley (MS) υποχώρησε κατά 5.4% καθώς ανακοίνωσε μία απότομη πτώση στα έσοδα του πρώτου τριμήνου της.

Η UnitedHealth Group (UNH) υποχώρησε 3,8%, καθώς ανακοίνωσε πτώση στην κερδοφορία πρώτου τριμήνου και αναθεώρησε προς τα κάτω την εκτίμηση εσόδων για το έτος. Η Philip Morris International (PM) κατέγραψε ζημίες 2.5%, έπειτα από την ανακοίνωση μείωσης των κερδών πρώτου τριμήνου και την συνεπακόλουθη αναθεώρηση προς τα κάτω της εκτίμησης εσόδων για το έτος. Αντιθέτως, οι PepsiCo (PEP), Verizon Communications (VZ) και American Express(AXP) ενισχύθηκαν 3%, 2.8% και 1.4%, αντιστοίχως, έπειτα από την ανακοίνωση θετικών αποτελεσμάτων πρώτου τριμήνου. Μικρότερη της αναμενομένης ζημία πρώτου τριμήνου οδήγησε την Peabody Energy (BTU) σε κέρδη 7.6%. Η Union Pacific (UNP) σημείωσε άνοδο 4% έπειτα από την ανακοίνωση εύρωστων αποτελεσμάτων πρώτου τριμήνου.

Ευρωπαϊκές Μετοχές: Αναμένεται να ανοίξουν ανοδικά
Οι δείκτες DAX και CAC αναμένεται να ανοίξουν κατά μία και 13 μονάδες υψηλότερα, αντιστοίχως. Το Ισοζύγιο Τρεχουσών Συναλλαγών της Ευρωζώνης, ο Δείκτης Τιμών Παραγωγού της Γερμανίας, οι Βιομηχανικές Παραγγελίες και Πωλήσεις της Ιταλίας και το Εμπορικό Ισοζύγιο της Ισπανίας είναι οι κύριοι οικονομικοί δείκτες που αναμένεται να δημοσιευθούν σήμερα. Οι SAP AG (SAP), Schindler Holding (SCHN), Elisa Oyj (ELI1V), Mainova AG (MNV6) καιConcentric ABV (COIC) έχουν προγραμματίσει την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τους σήμερα. Το πρακτορείο Reuters ανακοίνωσε ότι ο Karl Knapp, ο επικεφαλής του τμήματος βιομηχανικής επενδυτικής στρατηγικής της UBS AG (UBSN), αποχώρησε από την εταιρεία για να προσληφθεί στο τμήμα συμβουλευτικών υπηρεσιών του Ομίλου Blackstone. Το πρακτορείο Bloomberg ανακοίνωσε ότι η Deutsche Bank AG (DBK) διόρισε τον Josh Wilkes στη θέση του επικεφαλής του τμήματος πιστοληπτικής αξιολόγησης επενδυτικών τίτλων, για την αγορά των Η.Π.Α.

Μακροοικονομική Ανασκόπηση
Η οικονομική εμπιστοσύνη στην Κίνα παραμένει αμετάβλητη
Ο κύριος προπορευόμενος δείκτης Conference Board στην Κίνα παρέμεινε αμετάβλητος στις 258.3 μονάδες το Μάρτιο, συγκριτικά με αύξηση 1,2% τον προηγούμενο μήνα.

Το επιχειρηματικό συναίσθημα στην Κίνα βελτιώνεται
Ο δείκτης επιχειρηματικού συναισθήματος MNI, στην Κίνα, αυξήθηκε στις 59.3 μονάδες τον Απρίλιο, συγκριτικά με ένδειξη 58.2 μονάδων το Μάρτιο.

Ο Kuroda θα εξηγήσει στους G20 το σκεπτικό πίσω από τα χωρίς προηγούμενο μέτρα χαλάρωσης της Τράπεζας της Ιαπωνίας
Ο Haruhiko Kuroda, ο Κυβερνήτης της Τράπεζας της Ιαπωνίας, υπέδειξε ότι σκοπεύει να εξηγήσει στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας των 20 μεγαλύτερων οικονομιών, ότι τα τολμηρά μέτρα νομισματικής χαλάρωσης της Ιαπωνίας έχουν ληφθεί με σκοπό να ανασύρουν την οικονομία από μία μακρά αντιπληθωριστική πορεία και όχι να υποτιμήσουν το Yen.

Saxo Bank

Τελευταία σχόλια

Προσθέστε σχόλιο
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.
Συζήτηση
Απάντηση...
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.

Οι συναλλαγές με χρηματοοικονομικά μέσα ή/και κρυπτονομίσματα εμπεριέχουν υψηλό κίνδυνο συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου απώλειας μερικής ή ολόκληρης της επένδυσης και μπορεί να μην είναι κατάλληλες για όλους τους επενδυτές. Οι τιμές των κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά ασταθείς και μπορούν να επηρεαστούν από εξωτερικούς παράγοντες, όπως χρηματοπιστωτικά, εποπτικά και πολιτικά γεγονότα. Οι συναλλαγές με περιθώριο αυξάνουν τους χρηματοπιστωτικούς κινδύνους.
Πριν αποφασίσετε να κάνετε συναλλαγές με χρηματοοικονομικό μέσο ή κρυπτονομίσματα θα πρέπει να ενημερωθείτε πλήρως για τους κινδύνους και τα κόστη που συσχετίζονται με τις συναλλαγές στις χρηματοπιστωτικές αγορές, να εξετάσετε προσεκτικά τους επενδυτικούς σας στόχους, το επίπεδο της εμπειρίας σας και τη διάθεση ανάληψης κινδύνου και να αναζητήστε επαγγελματικές συμβουλές όπου χρειάζεται.
Η Fusion Media σας υπενθυμίζει ότι τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι απαραίτητα πραγματικού χρόνου ούτε ακριβή. Τα δεδομένα και οι τιμές στον ιστότοπο δεν παρέχονται απαραίτητα από κάποια αγορά ή χρηματιστήριο αλλά μπορεί να παρέχονται από διαμορφωτές της αγοράς και συνεπώς μπορεί να μην είναι ακριβείς και να διαφέρουν από την πραγματική τιμή σε οποιαδήποτε δεδομένη αγορά, κάτι που σημαίνει ότι οι τιμές είναι ενδεικτικές και όχι κατάλληλες για σκοπούς συναλλαγών. Η Fusion Media και κάθε πάροχος των δεδομένων που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία ως αποτέλεσμα των συναλλαγών σας ή της εξάρτησής σας από τις πληροφορίες που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Απαγορεύεται η χρήση, η αποθήκευση, η αναπαραγωγή, η εμφάνιση, η τροποποίηση, η μετάδοση ή η διανομή των δεδομένων που εμπεριέχονται στον παρόντα ιστότοπο χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη άδεια της Fusion Media ή/και του παροχέα δεδομένων. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας διατηρούνται από τους παρόχους ή/και το χρηματιστήριο που παρέχουν τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Η Fusion Media μπορεί να αποζημιωθεί από τους διαφημιζόμενους που εμφανίζονται στον ιστότοπο, με βάση την αλληλεπίδραση σας με τις διαφημίσεις ή με τους διαφημιζόμενους.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Polski Português (Portugal) Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Αποσύνδεση
Σίγουρα θέλετε να αποσυνδεθείτε;
ΌχιΝαι
ΑκύρωσηΝαι
Αποθήκευση αλλαγών

+

Κατεβάστε την εφαρμογή της Investing.com

Λάβετε δωρεάν τιμές σε πραγματικό χρόνο καθώς και διαγράμματα και ειδοποιήσεις για μετοχές, δείκτες, νομίσματα, εμπορεύματα, ομόλογα. Λάβετε δωρεάν τις καλύτερες τεχνικές αναλύσεις και μέσα προβλέψεων.

Το Investing.com είναι καλύτερο σαν εφαρμογή!

Περισσότερο περιεχόμενο, ταχύτερα διαγράμματα, ταχύτερη ροή τιμών και πιο ομαλή εμπειρία διαθέσιμα μόνο στην εφαρμογή.

';