Αγορά Συναλλάγματος: To USD διαπραγματεύεται με μικτά πρόσημα-26.10.12

Αγορά Συναλλάγματος: To USD διαπραγματεύεται με μικτά πρόσημα-26.10.12

Saxo Bank  | 26.10.2012 10:10

Αγορά Συναλλάγματος: To USD διαπραγματεύεται με μικτά πρόσημα
Το USD διαπραγματεύεται χωρίς κάποια έντονη κατεύθυνση έναντι των κυριοτέρων νομισμάτων σήμερα το πρωί. Οι επενδυτές αναμένουν τα πρώτα στοιχεία του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος (GDP) που αναμένεται να παρουσιάσουν βελτίωση κατά το τρίτο τρίμηνο. Επιπλέον οι επενδυτές αναμένουν τη δημοπρασία των Ιταλικών ομολόγων και τα στοιχεία για την ανεργία στην Ισπανία που αναμένεται να ανακοινωθούν αργότερα μέσα στην ημέρα. Στις 5 π.μ., το EUR ενδυναμώθηκε οριακά έναντι του USD διαπραγματευόμενο στα USD 1.2938 ενώ ηGBP αποδυναμώθηκε οριακά έναντι του USD διαπραγματευόμενη στα USD 1.6116. Το JPY ενισχύθηκε 0.3% έναντι του USD και του EUR. Στοιχεία εμφάνισαν ότι οι καταναλωτικές τιμές στην Ιαπωνία συνέχισαν να μειώνονται τον Σεπτέμβρη. Το AUD και το CAD διαπραγματεύονται 0.4% και 0.1% χαμηλότερα έναντι του USD.


Μετοχές Η.Β.: Αναμένεται να ανοίξουν χαμηλότερα
Ο δείκτης FTSE 100 αναμένεται να ανοίξει 34 με 40 μονάδες χαμηλότερα. Κανένας βασικός οικονομικός δείκτης δεν αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα.

Ασία: Καθοδική διαπραγμάτευση
Οι Ασιατικές αγορές διαπραγματεύονται στο κόκκινο σήμερα το πρωί.

Μετοχές ΗΠΑ: Πτωτικές τάσεις στα Futures
Στις 5 το πρωί GMT, τα futures του S&P 500 διαπραγματεύονταν 10.2% πτωτικά. Το ΑΕΠ, η προσωπική κατανάλωση και ο δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης ThomsonReuters/University of Michigan είναι οι κύριοι οικονομικοί δείκτες που αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα . Στη χθεσινή συνεδρίαση, ο S&P 500 σημείωσε άνοδο 0.3%, μετά τα στοιχεία για τη άνοδο των παραγγελιών στα διαρκή αγαθά παραπάνω από το αναμενόμενο, το Σεπτέμβριο. Η Procter & Gamble ενισχύθηκε κατά 2.9%, καθώς τα κέρδη του πρώτου τριμήνου της ξεπέρασαν τις προσδοκίες της αγοράς και επανέλαβε τις προοπτικές κερδοφορίας της για ολόκληρο το έτος. Η Teradyne σημείωσε άνοδο 8.2%, λόγω των αισιόδοξων αποτελεσμάτων του τρίτου τριμήνου. Η Ford Motor έκλεισε 2.2% ανοδικά, αφού ανακοίνωσε το κλείσιμο 2 εργοστασίων και την περικοπή 1.400 θέσεων εργασίας, προκειμένου να μειώσει τις απώλειες από τις επιχειρήσεις της στην Ευρώπη. Από την άλλη πλευρά, η F5 Networks σημείωσε πτώση 11.1%, καθώς ανακοίνωσε χαμηλότερα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα από το αναμενόμενο για το τέταρτο τρίμηνο και χαμηλές προοπτικές κερδοφορίας για το πρώτο της τρίμηνο. Τα άσχημα αποτελέσματα του τριμήνου οδήγησαν τη CliffsNatural Resources σε πτώση 10.5%. Η Colgate-Palmolive σημείωσε πτώση 1.8%, καθώς ανακοίνωσε το σχέδιο αναδιάρθρωσης που περιλαμβάνει τη μείωση του προσωπικού της κατά 6% για τα επόμενα 4 χρόνια.

Ευρωπαϊκές μετοχές: Πτωτικές τάσεις
Ο DAX και ο CAC αναμένεται να ανοίξουν 41 με 50 και 29 με 42 μονάδες πτωτικά, ο καθένας αντίστοιχα. Ο δείκτης εισαγωγών της Γερμανίας και η Gfk καταναλωτική εμπιστοσύνη, ο δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης της Γαλλίας, ο ελβετικός προπορευόμενος δείκτης KOF, ο δείκτης επιχειρηματικής εμπιστοσύνης της Ιταλίας και ο δείκτης ανεργίας της Ισπανίας είναι οι κύριοι οικονομικοί δείκτες που αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα. Οι Statoil ASA, Ericsson, Banco Popular Espanol SA, Marine Harvest ASA,HusqvarnaAB και Holmen AB έχουν προγραμματίσει την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τους σήμερα. Η Standard & Poor’s υποβάθμισε την μακροχρόνια πιστοληπτική ικανότητα της BNPParibas SA, κατά μία βαθμίδα, σε “A+” από “AA”. Επίσης αναθεώρησε την προοπτική 10 ακόμα γαλλικών τραπεζών, συμπεριλαμβανομένων των Credit Agricole SA και SocieteGenerale SA σε “Αρνητικό” από “Σταθερό”. Η Renault SA ανακοίνωσε απογοητευτικά έσοδα τρίτου τριμήνου και αναθεώρησε προς τα κάτω την πρόβλεψη πωλήσεων όλου του έτους. Παρόλα αυτά, επανέλαβε ότι η βασική μονάδα της, η αυτοκινητοβιομηχανία, θα επιτύχει θετικές ελεύθερες ταμειακές ροές για το 2012.

Μακροοικονομική Ανασκόπηση
Οι τιμές καταναλωτή στην Ιαπωνία υποχωρούν
Σε ετήσια βάση, ο δείκτης τιμών καταναλωτή στην Ιαπωνία υποχώρησε 0,3% το Σεπτέμβριο. Πρόκειται για την τέταρτη συνεχή, μηνιαία πτώση, συγκριτικά με πτώση 0,4% που κατεγράφη τον προηγούμενο μήνα.

Το εμπορικό έλλειμμα της Νέας Ζηλανδίας συρρικνώνεται
Το εμπορικό έλλειμμα της Νέας Ζηλανδίας μειώθηκε σε NZD 791.0 εκατομμύρια, συγκριτικά με έλλειμμα NZD 809.0 εκ. που κατεγράφη τον Αύγουστο.

Η επιχειρηματική εμπιστοσύνη στη Νέα Ζηλανδία βελτιώνεται
Η έρευνα επιχειρηματικών προοπτικών του NBNZ υπέδειξε ότι ένα καθαρό 17.2% των συμμετεχόντων αναμένουν βελτίωση των συνθηκών, κατά του επόμενους δώδεκα μήνες, συγκριτικά με 17% που ήταν το ποσοστό όσων ανέμεναν βελτίωση κατά την προηγούμενη έρευνα.

Η επιχειρηματική εμπιστοσύνη στην Κίνα βελτιώνεται
Ο δείκτης επιχειρηματικού συναισθήματος MNI στην Κίνα αυξήθηκε σε 51.9 μονάδες, τον Οκτώβριο, συγκριτικά με 51.4 μονάδες τον προηγούμενο μήνα.

Η οικονομική ανάπτυξη στη Νότια Κορέα επιβραδύνεται
Σε τριμηνιαία βάση, το ΑΕΠ της Νότιας Κορέας αυξήθηκε 0.2%, κατά το τρίτο τρίμηνο του 2012, συγκριτικά με 0,3% τον προηγούμενο μήνα.

Saxo Bank

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία σχόλια

Προσθέστε σχόλιο
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.
Συζήτηση
Απάντηση...
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.

Οι συναλλαγές με χρηματοοικονομικά μέσα ή/και κρυπτονομίσματα εμπεριέχουν υψηλό κίνδυνο συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου απώλειας μερικής ή ολόκληρης της επένδυσης και μπορεί να μην είναι κατάλληλες για όλους τους επενδυτές. Οι τιμές των κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά ασταθείς και μπορούν να επηρεαστούν από εξωτερικούς παράγοντες, όπως χρηματοπιστωτικά, εποπτικά και πολιτικά γεγονότα. Οι συναλλαγές με περιθώριο αυξάνουν τους χρηματοπιστωτικούς κινδύνους.
Πριν αποφασίσετε να κάνετε συναλλαγές με χρηματοοικονομικό μέσο ή κρυπτονομίσματα θα πρέπει να ενημερωθείτε πλήρως για τους κινδύνους και τα κόστη που συσχετίζονται με τις συναλλαγές στις χρηματοπιστωτικές αγορές, να εξετάσετε προσεκτικά τους επενδυτικούς σας στόχους, το επίπεδο της εμπειρίας σας και τη διάθεση ανάληψης κινδύνου και να αναζητήστε επαγγελματικές συμβουλές όπου χρειάζεται.
Η Fusion Media σας υπενθυμίζει ότι τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι απαραίτητα πραγματικού χρόνου ούτε ακριβή. Τα δεδομένα και οι τιμές στον ιστότοπο δεν παρέχονται απαραίτητα από κάποια αγορά ή χρηματιστήριο αλλά μπορεί να παρέχονται από διαμορφωτές της αγοράς και συνεπώς μπορεί να μην είναι ακριβείς και να διαφέρουν από την πραγματική τιμή σε οποιαδήποτε δεδομένη αγορά, κάτι που σημαίνει ότι οι τιμές είναι ενδεικτικές και όχι κατάλληλες για σκοπούς συναλλαγών. Η Fusion Media και κάθε πάροχος των δεδομένων που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία ως αποτέλεσμα των συναλλαγών σας ή της εξάρτησής σας από τις πληροφορίες που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Απαγορεύεται η χρήση, η αποθήκευση, η αναπαραγωγή, η εμφάνιση, η τροποποίηση, η μετάδοση ή η διανομή των δεδομένων που εμπεριέχονται στον παρόντα ιστότοπο χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη άδεια της Fusion Media ή/και του παροχέα δεδομένων. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας διατηρούνται από τους παρόχους ή/και το χρηματιστήριο που παρέχουν τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Η Fusion Media μπορεί να αποζημιωθεί από τους διαφημιζόμενους που εμφανίζονται στον ιστότοπο, με βάση την αλληλεπίδραση σας με τις διαφημίσεις ή με τους διαφημιζόμενους.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Αποσύνδεση
Σίγουρα θέλετε να αποσυνδεθείτε;
ΌχιΝαι
ΑκύρωσηΝαι
Αποθήκευση αλλαγών

+

Κατεβάστε την εφαρμογή της Investing.com

Λάβετε δωρεάν τιμές σε πραγματικό χρόνο καθώς και διαγράμματα και ειδοποιήσεις για μετοχές, δείκτες, νομίσματα, εμπορεύματα, ομόλογα. Λάβετε δωρεάν τις καλύτερες τεχνικές αναλύσεις και μέσα προβλέψεων.

Το Investing.com είναι καλύτερο σαν εφαρμογή!

Περισσότερο περιεχόμενο, ταχύτερα διαγράμματα, ταχύτερη ροή τιμών και πιο ομαλή εμπειρία διαθέσιμα μόνο στην εφαρμογή.

';