Αγορά Συναλλάγματος: To EUR διαπραγματεύεται χωρίς μεγάλες διακυμάνσεις

Αγορά Συναλλάγματος: To EUR διαπραγματεύεται χωρίς μεγάλες διακυμάνσεις

Saxo Bank  | 30.10.2012 10:39

Αγορά Συναλλάγματος: To EUR διαπραγματεύεται χωρίς μεγάλες διακυμάνσεις
Το EUR διαπραγματεύεται χωρίς μεγάλες διακυμάνσεις έναντι των κυριοτέρων νομισμάτων σήμερα το πρωί. Οι αγορές αναμένουν την ανακοίνωση Ευρωπαικών δεικτών και του δείκτη Ανεργίας της Γερμανίας που αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας αργότερα μέσα στην ημέρα. Την προσοχή της αγοράς θα λάβει και η ανακοίνωση του Α.Ε.Π. της Ισπανίας για το τρίτο τρίμηνο που αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα. Στις 6 π.μ., το EUR διαπραγματεύεται χωρίς μεγάλες διακυμάνσεις έναντι του USD και της GBP στα USD 1.2904 και στις GBP 0.8047, αντίστοιχα. Το JPY ενδυναμώθηκε 0.3% έναντι του USD και 0.4% έναντι του EUR. Η Τράπεζα της Ιαπωνίας (BoJ), στην τελευταία συνάντηση περί νομισματικής πολιτικής, αποφάσισε να αυξήσει την αγορά στοιχείων ενεργητικού κατά JPY 11.0 τρις και άφησε το βασικό επιτόκιο αμετάβλητο. Το AUD ενδυναμώθηκε 0.2% έναντι του USD. Στοιχεία έδειξαν ότι οι πωλήσεις νέων κατοικιών στην Αυστραλία μειώθηκαν για τρίτο συνεχόμενο μήνα κατά τον Σεπτέμβριο.

Μετοχές Η.Β.: Αναμένεται να ανοίξουν χαμηλότερα
Ο δείκτης FTSE 100 αναμένεται να ανοίξει 7 μονάδες χαμηλότερα. Ο δείκτης CBI Πωλήσεων είναι ο βασικός οικονομικός δείκτης που αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα.

Ασία: Ανοδική Διαπραγμάτευση
Οι Ασιατικές αγορές διαπραγματεύονται κατά κύριο λόγο υψηλότερα σήμερα το πρωί.

Μετοχές Η.Π.Α.: Απώλειες για τα συμβόλαια
Στις 6 πμ GMT, τα συμβόλαια του δείκτη S&P 500 διαπραγματεύονταν με απώλειες 7,8 μονάδων. Οι αγορές των Η.Π.Α. θα παραμείνουν κλειστές για δεύτερη ημέρα, λόγω του τυφώνα Sandy. Ο Δείκτης Τιμών Κατοικιών S&P/Case-Shiller είναι ο κύριος οικονομικός δείκτης που αναμένεται να δημοσιευθεί σήμερα. Οι Ford Motor, Thomson Reuters, Archer-Daniels-Midland, JohnsonControls, Valero Energy, Waste Management, Cardinal Health και Delphi Automotive Plc έχουν προγραμματίσει την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τους σήμερα.

Ευρωπαϊκές Μετοχές Αναμένεται να ανοίξουν πτωτικά
Οι δείκτες DAX και CAC αναμένεται να ανοίξουν με απώλειες 22 και 10 μονάδων, αντιστοίχως. Το Επιχειρηματικό Κλίμα στην Ευρωζώνη, οι Δείκτες Καταναλωτικής και Οικονομικής Εμπιστοσύνης, το Ποσοστό Ανεργίας στη Γερμανία, ο Δείκτης Κατανάλωσης της Ελβετικής UBS, ο Δείκτης Οικονομικού Κλίματος της Πορτογαλίας και το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν, ο Δείκτης Τιμών Καταναλωτή και το Ισοζύγιο Προϋπολογισμού της Ισπανίας, είναι οι κύριοι οικονομικοί δείκτες που αναμένεται να δημοσιευθούν σήμερα. Οι Bayer AG, UBS AG, Deutsche Bank AG, Man SE, Erste Group BankAG και Yit Oyj έχουν προγραμματίσει την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τους σήμερα. Το πρακτορείο Reuters ανακοινώσε ότι η Telefonica SA έχει τιμολογήσει την πώληση μετοχών της γερμανικής της μονάδας στα EUR 5.6 ανά μετοχή, με σκοπό τη συγκέντρωση μέχρι και EUR 1.5 δις κατά τη δημόσια εγγραφή. Η Allianz SE ανακοίνωσε βελτιωμένη προκαταρκτική κερδοφορία τρίτου τριμήνου και ενίσχυσε την πρόβλεψη λειτουργικών κερδών όλου του έτους. Η Deutsche Boerse AG ανακοίνωσε απογοητευτικά αποτελέσματα τρίτου τριμήνου. Η εταιρεία αναθεώρησε προς τα κάτω του στόχους για τα καθαρά έσοδα και τα κέρδη του έτους.

Μακροοικονομική Ανασκόπηση
Η Τράπεζα της Ιαπωνίας επεκτείνει το πρόγραμμα αγοράς αξιογράφων και διατηρεί το επιτόκιο αμετάβλητο
Η Τράπεζα της Ιαπωνίας, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνάντησης νομισματικής πολιτικής, επέκτεινε το ταμείο αγοράς αξιογράφων κατά JPY 11.0 τρις, φθάνοντας τα JPY 66.0 τρις. Εν τω μεταξύ, η κεντρική τράπεζα διατήρησε το επιτόκιο αναφοράς αμετάβλητο, μεταξύ 0.0% και 0.1%, όπως προέβλεψαν και οι αγορές.

Η βιομηχανική παραγωγή στην Ιαπωνία επιδεινώνεται
Σε εποχιακά προσαρμοσμένη, μηνιαία, η βιομηχανική παραγωγή της Ιαπωνίας μειώθηκε περισσότερο του αναμενομένου, κατά 4,1% το Σεπτέμβριο, συγκριτικά με μείωση 1,6% που κατεγράφη τον προηγούμενο μήνα.

Το ποσοστό ανεργίας στην Ιαπωνία σταθεροποιείται
Το εποχιακά προσαρμοσμένο ποσοστό ανεργίας στην Ιαπωνία παρέμεινε αμετάβλητο στο 4.2% το Σεπτέμβριο, γεγονός που συμφωνεί με τις προβλέψεις των αγορών.

Οι πωλήσεις νέων κατοικιών στην Αυστραλία εξακολουθούν να μειώνονται
Η Ένωση Κατασκευαστριών Κατοικιών (HIA) ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις νέων κατοικιών στην Αυστραλία μειώθηκαν 3,7% το Σεπτέμβριο, για τρίτο συνεχόμενο μήνα, συγκριτικά με πτώση 5,3% που σημειώθηκε τον Αύγουστο.

Το πλεόνασμα τρεχουσών συναλλαγών της Νότιας Κορέας συρρικνώνεται
Το εποχιακά προσαρμοσμένο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών της Νότιας Κορέας συρρικνώθηκε σε USD 3.1 δις το Σεπτέμβριο, συγκριτικά με πλεόνασμα USD 4.3 δις που κατεγράφη τον Αύγουστο.

Saxo Bank

Τελευταία σχόλια

Προσθέστε σχόλιο
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.
Συζήτηση
Απάντηση...
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.

Οι συναλλαγές με χρηματοοικονομικά μέσα ή/και κρυπτονομίσματα εμπεριέχουν υψηλό κίνδυνο συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου απώλειας μερικής ή ολόκληρης της επένδυσης και μπορεί να μην είναι κατάλληλες για όλους τους επενδυτές. Οι τιμές των κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά ασταθείς και μπορούν να επηρεαστούν από εξωτερικούς παράγοντες, όπως χρηματοπιστωτικά, εποπτικά και πολιτικά γεγονότα. Οι συναλλαγές με περιθώριο αυξάνουν τους χρηματοπιστωτικούς κινδύνους.
Πριν αποφασίσετε να κάνετε συναλλαγές με χρηματοοικονομικό μέσο ή κρυπτονομίσματα θα πρέπει να ενημερωθείτε πλήρως για τους κινδύνους και τα κόστη που συσχετίζονται με τις συναλλαγές στις χρηματοπιστωτικές αγορές, να εξετάσετε προσεκτικά τους επενδυτικούς σας στόχους, το επίπεδο της εμπειρίας σας και τη διάθεση ανάληψης κινδύνου και να αναζητήστε επαγγελματικές συμβουλές όπου χρειάζεται.
Η Fusion Media σας υπενθυμίζει ότι τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι απαραίτητα πραγματικού χρόνου ούτε ακριβή. Τα δεδομένα και οι τιμές στον ιστότοπο δεν παρέχονται απαραίτητα από κάποια αγορά ή χρηματιστήριο αλλά μπορεί να παρέχονται από διαμορφωτές της αγοράς και συνεπώς μπορεί να μην είναι ακριβείς και να διαφέρουν από την πραγματική τιμή σε οποιαδήποτε δεδομένη αγορά, κάτι που σημαίνει ότι οι τιμές είναι ενδεικτικές και όχι κατάλληλες για σκοπούς συναλλαγών. Η Fusion Media και κάθε πάροχος των δεδομένων που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία ως αποτέλεσμα των συναλλαγών σας ή της εξάρτησής σας από τις πληροφορίες που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Απαγορεύεται η χρήση, η αποθήκευση, η αναπαραγωγή, η εμφάνιση, η τροποποίηση, η μετάδοση ή η διανομή των δεδομένων που εμπεριέχονται στον παρόντα ιστότοπο χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη άδεια της Fusion Media ή/και του παροχέα δεδομένων. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας διατηρούνται από τους παρόχους ή/και το χρηματιστήριο που παρέχουν τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Η Fusion Media μπορεί να αποζημιωθεί από τους διαφημιζόμενους που εμφανίζονται στον ιστότοπο, με βάση την αλληλεπίδραση σας με τις διαφημίσεις ή με τους διαφημιζόμενους.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Αποσύνδεση
Σίγουρα θέλετε να αποσυνδεθείτε;
ΌχιΝαι
ΑκύρωσηΝαι
Αποθήκευση αλλαγών

+

Κατεβάστε την εφαρμογή της Investing.com

Λάβετε δωρεάν τιμές σε πραγματικό χρόνο καθώς και διαγράμματα και ειδοποιήσεις για μετοχές, δείκτες, νομίσματα, εμπορεύματα, ομόλογα. Λάβετε δωρεάν τις καλύτερες τεχνικές αναλύσεις και μέσα προβλέψεων.

Το Investing.com είναι καλύτερο σαν εφαρμογή!

Περισσότερο περιεχόμενο, ταχύτερα διαγράμματα, ταχύτερη ροή τιμών και πιο ομαλή εμπειρία διαθέσιμα μόνο στην εφαρμογή.

';