Αγορά Συναλλάγματος: To EUR διαπραγματεύεται χωρίς μεγάλες διακυμάνσεις

Αγορά Συναλλάγματος: To EUR διαπραγματεύεται χωρίς μεγάλες διακυμάνσεις

Saxo Bank  | 12.10.2012 11:33

Αγορά Συναλλάγματος: To EUR διαπραγματεύεται χωρίς μεγάλες διακυμάνσεις
Το EUR διαπραγματεύεται χωρίς μεγάλες διακυμάνσεις έναντι των περισσότερων νομισμάτων σήμερα το πρωί ενόψει της ανακοίνωσης του δείκτη Βιομηχανικής Παραγωγής της Ευρωζώνης που πρόκειται να δημοσιευτεί αργότερα μέσα στη μέρα και προβλέπεται ότι θα παρουσιάσει μείωση κατά το μήνα Αύγουστο. Οι συμμετέχοντες στην αγορά περιμένουν τα αποτελέσματα από τη συνάντηση του Δ.Ν.Τ. που θα λάβει μέσα στην ημέρα καθώς και την ανακοίνωση του δείκτη Καταναλωτικής Εμπιστοσύνης των Η.Π.Α. Στις 5 π.μ. το EURδιαπραγματεύεται χωρίς μεγάλες διακυμάνσεις στα USD 1.2929 ενώ ενισχύεται 0.1% έναντι της GBP στις 0.8066. Το JPY διαπραγματεύεται χωρίς μεγάλες διακυμάνσεις έναντι του USD και του EUR. Η κυβέρνηση της Ιαπωνίας εκτιμά την οικονομία του έθνους σε χειρότερα επίπεδα για τρίτο συνεχόμενο μήνα. Το AUD ενισχύθηκε 0.1% έναντι του USD ενώ το CADδιαπραγματεύεται χωρίς μεγάλες διακυμάνσεις ένατι του USD.

Μετοχές Η.Β.: Αναμένεται να ανοίξουν χαμηλότερα
Ο δείκτης FTSE 100 είναι πιθανόν να ανοίξει 15 με 18 μονάδες χαμηλότερα.

Ασία: Ανοδικές τάσεις
Οι Ασιατικές αγορές διαπραγματεύονται υψηλότερα σήμερα το πρωί ενόψει της αισιοδοξίας που προήλθε από τα καλύτερα αποτελέσματα του δείκτη Καινούριων Αιτήσεων Ανεργίας των Η.Π.Α. που ανακοινώθηκαν εχθές.

Μετοχές Η.Π.Α.: Κέρδη για τα συμβόλαια
Στις 5 πμ GMT, τα συμβόλαια του δείκτη S&P 500 διαπραγματεύονταν με κέρδη 2 μονάδων. Ο Δείκτης Τιμών Παραγωγού και ο Δείκτης Καταναλωτικής Εμπιστοσύνης τωνReuters/University of Michigan είναι οι κύριοι οικονομικοί δείκτες που αναμένεται να δημοσιευθούν σήμερα. Χθες, ο δείκτης S&P 500 έκλεισε σχεδόν αμετάβλητος, κατά τη διάρκεια της κανονικής συνεδρίας. Η Sprint Nextel ενισχύθηκε 14.3%, καθώς επιβεβαίωσε συνομιλίες πιθανής εξαγοράς από την ιαπωνική Softbank Corporation. Οι Alpha NaturalResources, Peabody Energy και CONSOL Energy είχαν κέρδη 17.0%, 9.0% και 8.0%, αντιστοίχως, εν μέσω ελπίδων για αύξηση της τιμής του άνθρακα μεταλλουργίας. ΗFastenal σημείωσε άνοδο 8.4%, υποστηριζόμενη από καλύτερα του αναμενομένου κέρδη τρίτου τριμήνου. Η JC Penney Company ενισχύθηκε 8.4%, έπειτα από την επιβεβαίωση της αξιολόγησης «Διακράτησης» της μετοχής από έναν ειδικό διαπραγματευτή. Στον αντίποδα, η Dollar Tree υποχώρησε 7.7%, καθώς προειδοποίησε για μειωμένες πωλήσεις τρίτου τριμήνου σε σχέση με την τελευταία πρόβλεψή της. Η Safeway είχε απώλειες 3,6%, καθώς τα έσοδα τρίτου τριμήνου ήταν υποδεέστερα των προσδοκιών της αγοράς. Η DeanFoods κατέγραψε απώλειες 2,2%, καθώς κάποιος ειδικός διαπραγματευτής αναθεώρησε προς τα κάτω την τιμή στόχο της μετοχής.

Ευρωπαϊκές Μετοχές: Αναμένεται να ανοίξουν πτωτικά
Οι δείκτες DAX και CAC αναμένεται να ανοίξουν με απώλειες 15 έως 18 και 13 έως 18 μονάδων, αντιστοίχως. Η Βιομηχανική Παραγωγή της Ευρωζώνης, το Ισοζύγιο Τρεχουσών Συναλλαγών της Γαλλίας και ο Δείκτης Τιμών Καταναλωτή της Ιταλίας είναι οι κύριοι οικονομικοί δείκτες που αναμένεται να δημοσιευθούν σήμερα. Δεν αναμένονται μείζονες επιχειρηματικές ανακοινώσεις, σήμερα. Η Novartis AG ανακοίνωσε ότι σταματάει την ανάπτυξη του ενέσιμου φαρμάκου, μακράς διαρκείας δράσης, για την αντιμετώπιση της σχιζοφρένειας, του Fanapt, της Vanda Pharmaceuticals. Ο ρυθμιστικός έλεγχος κατέδειξε ότι το κρατικό ταμείο διαχείρισης κεφαλαίων του Abu Dhabi, το Aabar, πώλησε το εναπομείναν μερίδιο, ύψους 3,1%, της Daimler AG που κατείχε, αξίας περίπου EUR 1.3 δις στις 5 October 2012. Η Standard & Poor’s Ratings Services υποβάθμισε τη μακροπρόθεσμη πιστοληπτική αξιολόγηση της Metro AG σε “BBB-” από “BBB” με “Σταθερή” προοπτική.

Μακροοικονομική Ανασκόπηση
Ο Bullard υποστηρίζει τον περιορισμό του μεγέθους των τραπεζών ως ποσοστό του ΑΕΠ
Ο James Bullard, ο Πρόεδρος της Fed του St. Louis, δήλωσε ότι υποστηρίζει τα σχέδια για περιορισμό του μεγέθους των μεγάλων χρηματοπιστωτικών οργανισμών των Η.Π.Α ως ποσοστό του ΑΕΠ, ώστε οποιαδήποτε αποτυχία να είναι περισσότερο διαχειρίσιμη.

Η Ιαπωνική κυβέρνηση αναθεωρεί προς τα κάτω τις εκτιμήσεις της για την οικονομία
Η Ιαπωνική Κυβέρνηση υποβάθμισε τις εκτιμήσεις της για την οικονομία της χώρας για τρίτο συνεχόμενο μήνα και υπέδειξε ότι η εγχώρια οικονομική ανάκαμψη είναι αναιμική λόγω της επιβράδυνσης της παγκόσμιας οικονομίας.

Το πολιτικό αδιέξοδο στην Ιαπωνία αποτελεί πηγή ανησυχίας, δηλώνει η Moodys
Η Moody’s Investors Service (Moody’s) υπέδειξε ότι το πολιτικό χάσμα μεταξύ της ιαπωνικής κυβέρνησης και των κομμάτων της αντιπολίτευσης, αποτελεί πηγή ανησυχίας και καθυστερήσεων σημαντικών νομοθετικών πρωτοβουλιών, απαραίτητων για τη χρηματοδότηση της κρατικής δαπάνης..

Η δραστηριότητα του τριτογενούς τομέα της Ιαπωνίας εντείνεται
Σε εποχιακά προσαρμοσμένη βάση, ο δείκτης μέτρησης της δραστηριότητας του τριτογενούς τομέα της Ιαπωνίας αυξήθηκε 0,4% τον Αύγουστο συγκριτικά με πτώση 0,7% τον προηγούμενο μήνα.

Ο εγχώριος δείκτης CGPI στην Ιαπωνία αυξάνεται
Ο εγχώριος Δείκτης Τιμών Κεφαλαιουχικών Αγαθών της Ιαπωνίας, αυξήθηκε περισσότερο του αναμενομένου, κατά 0,3%, σε μηνιαία βάση, το Σεπτέμβριο, συγκριτικά με αύξηση 0,2% τον προηγούμενο μήνα.

Η αύξηση της προσφοράς χρήματος M3 στην Ιαπωνία επιβραδύνεται
Σε ετήσια βάση, η προσφορά χρήματος Μ3 αυξήθηκε 2% το Σεπτέμβριο, συγκριτικά με αύξηση 2,1% τον Αύγουστο.

Saxo Bank

Τελευταία σχόλια

Προσθέστε σχόλιο
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.
Συζήτηση
Απάντηση...
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.

Οι συναλλαγές με χρηματοοικονομικά μέσα ή/και κρυπτονομίσματα εμπεριέχουν υψηλό κίνδυνο συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου απώλειας μερικής ή ολόκληρης της επένδυσης και μπορεί να μην είναι κατάλληλες για όλους τους επενδυτές. Οι τιμές των κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά ασταθείς και μπορούν να επηρεαστούν από εξωτερικούς παράγοντες, όπως χρηματοπιστωτικά, εποπτικά και πολιτικά γεγονότα. Οι συναλλαγές με περιθώριο αυξάνουν τους χρηματοπιστωτικούς κινδύνους.
Πριν αποφασίσετε να κάνετε συναλλαγές με χρηματοοικονομικό μέσο ή κρυπτονομίσματα θα πρέπει να ενημερωθείτε πλήρως για τους κινδύνους και τα κόστη που συσχετίζονται με τις συναλλαγές στις χρηματοπιστωτικές αγορές, να εξετάσετε προσεκτικά τους επενδυτικούς σας στόχους, το επίπεδο της εμπειρίας σας και τη διάθεση ανάληψης κινδύνου και να αναζητήστε επαγγελματικές συμβουλές όπου χρειάζεται.
Η Fusion Media σας υπενθυμίζει ότι τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι απαραίτητα πραγματικού χρόνου ούτε ακριβή. Τα δεδομένα και οι τιμές στον ιστότοπο δεν παρέχονται απαραίτητα από κάποια αγορά ή χρηματιστήριο αλλά μπορεί να παρέχονται από διαμορφωτές της αγοράς και συνεπώς μπορεί να μην είναι ακριβείς και να διαφέρουν από την πραγματική τιμή σε οποιαδήποτε δεδομένη αγορά, κάτι που σημαίνει ότι οι τιμές είναι ενδεικτικές και όχι κατάλληλες για σκοπούς συναλλαγών. Η Fusion Media και κάθε πάροχος των δεδομένων που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία ως αποτέλεσμα των συναλλαγών σας ή της εξάρτησής σας από τις πληροφορίες που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Απαγορεύεται η χρήση, η αποθήκευση, η αναπαραγωγή, η εμφάνιση, η τροποποίηση, η μετάδοση ή η διανομή των δεδομένων που εμπεριέχονται στον παρόντα ιστότοπο χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη άδεια της Fusion Media ή/και του παροχέα δεδομένων. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας διατηρούνται από τους παρόχους ή/και το χρηματιστήριο που παρέχουν τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Η Fusion Media μπορεί να αποζημιωθεί από τους διαφημιζόμενους που εμφανίζονται στον ιστότοπο, με βάση την αλληλεπίδραση σας με τις διαφημίσεις ή με τους διαφημιζόμενους.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Αποσύνδεση
Σίγουρα θέλετε να αποσυνδεθείτε;
ΌχιΝαι
ΑκύρωσηΝαι
Αποθήκευση αλλαγών

+

Κατεβάστε την εφαρμογή της Investing.com

Λάβετε δωρεάν τιμές σε πραγματικό χρόνο καθώς και διαγράμματα και ειδοποιήσεις για μετοχές, δείκτες, νομίσματα, εμπορεύματα, ομόλογα. Λάβετε δωρεάν τις καλύτερες τεχνικές αναλύσεις και μέσα προβλέψεων.

Το Investing.com είναι καλύτερο σαν εφαρμογή!

Περισσότερο περιεχόμενο, ταχύτερα διαγράμματα, ταχύτερη ροή τιμών και πιο ομαλή εμπειρία διαθέσιμα μόνο στην εφαρμογή.