Αγορά Συναλλάγματος: To EUR διαπραγματεύεται χαμηλότερα - 26.11.12

Αγορά Συναλλάγματος: To EUR διαπραγματεύεται χαμηλότερα - 26.11.12

Saxo Bank  | 26.11.2012 12:34

Αγορά Συναλλάγματος: To EUR διαπραγματεύεται χαμηλότερα
Το EUR αποδυναμώθηκε έναντι των περισσοτέρων νομισμάτων εξαιτίας του φόβου ότι η Ισπανία πιθανόν να καθυστερήσει την προσφυγή για οικονομική υποστήριξη λόγω της πολιτικής αναταραχής που επικρατεί στη χώρα. Στο μεταξύ οι συμμετέχοντες στην αγορά αναμένουν τη συνάντηση των υπουργών οικονομικών της Ευρώπης στις Βρυξέλλες αργότερα μέσα στην ημέρα που θα συζητηθεί η οικονομική βοήθεια για την Ελλάδα. Στις 6 π.μ. GMT, το EUR αποδυναμώθηκε 0.2% και 0.1% έναντι του USD και της GBP διαπραγματευόμενο στα USD 1.2955 και στις GBP 0.8087, αντίστοιχα. Το JPY ενδυναμώθηκε 0.4% και 0.1% έναντι του EUR και του USD, αντίστοιχα. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από τη συνάντηση περί νομισματικής πολιτικής της Τράπεζας της Ιαπωνίας αποκάλυψε ότι θα συνεχίζει την πολιτική νομισματικής χαλάρωσης. Το AUD αποδυναμώθηκε 0.1% έναντι του USD.

Μετοχές Η.Β.: Αναμένεται να ανοίξουν χαμηλότερα
Ο δείκτης FTSE 100 αναμένεται να ανοίξει 8 με 12 μονάδες χαμηλότερα. Κανένας βασικός οικονομικός δείκτης δεν αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα. points in negative territory.

Ασία: Διαπραγμάτευση με μικτά πρόσημα
Οι Ασιατικές αγορές διαπραγματεύονται με μικτά πρόσημα σήμερα το πρωί.

Μετοχές Η.Π.Α.: Τα Σ.Μ.Ε διαπραγματεύονται χαμηλότερα
Στις 6 πμ. GMT, τα συμβόλαια του δείκτη S&P 500 διαπραγματεύονταν 5.2 μονάδες χαμηλότερα. Ο δείκτης Δραστηριότητας της Fed του Chicago και ο δείκτης Βιομηχανικής Δραστηριότητας του Dallas είναι οι βασικοί οικονομικοί δείκτες που αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα. Την Παρασκευή ο δείκτης S&P 500 στην κανονική συνεδρίαση ενισχύθηκε 1.3% λόγω των καλύτερων από τα αναμενόμενα, αποτελεσμάτων του δείκτη Συναισθήματος της Γερμανίας Ifo. Μετοχές του κλάδου τεχνολογίας, Dell, Advanced Micro Devices και Hewlett-Packard ενισχύθηκαν 5.4%, 4.3% και 4.2% αντίστοιχα. Εταιρίες του λιανεμπορίου Bed Bath & Beyond και Macy's ενισχύθηκαν 2.1% και 1.8%, αντίστοιχα, ενόψει της αισιοδοξίας για αύξηση πωλήσεων κατά τις γιορτές στις Η.Π.Α. Η Wal-Mart Storesσημείωσε άνοδο 1.9%, μετά τα θετικά σχόλια για τις λιανικές πωλήσεις την ημέρα των «Ευχαριστιών». Από την άλλη πλευρά, η Cablevision Systems σημείωσε πτώση 0.6%, μετά την υποβάθμισή της απόbroker. Η Exelon, η Edison International και η Wisconsin σημείωσαν πτώση 1%, 0.8% και 0.7%, αντίστοιχα.

Ευρωπαϊκές μετοχές: Αναμένεται να ανοίξουν πτωτικά
Ο DAX και ο CAC αναμένεται να ανοίξουν 15 με 20 και 13 με 15 μονάδες πτωτικά, αντίστοιχα. Ο γερμανικός δείκτης GfK καταναλωτικής εμπιστοσύνης, ο ιταλικός δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης, το επίπεδο απασχόλησης στην Ελβετία και τα στεγαστικά δάνεια στην Ισπανία είναι οι κύριοι οικονομικοί δείκτες που αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα. Παράλληλα, οι επενδυτές έχουν στραμμένη την προσοχή τους στη συνάντηση των υπουργών οικονομικών της Ευρώπης, που έχει προγραμματιστεί για σήμερα. Η Generix SA θα ανακοινώσει τα εταιρικά της αποτελέσματα σήμερα. Ο Rajeev Suri, ο διευθύνων σύμβουλος της Nokia Siemens Networks, μία κοινοπραξία της Nokia Oyj και της Siemens AG, ανακοίνωσε ότι επικεντρώνεται στην αγορά των ΗΠΑ και απέχει από τις λιγότερο επικερδείς συμφωνίες στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Η Nokia Oyj ανακοίνωσε την παραίτηση του Damian Dinning τέλος του μήνα, επικεφαλή της μονάδας εικόνων της Nokia. Ο Carlos Ghosn, ο επικεφαλής τηςRenault SA, δήλωσε ότι η εταιρία αναμένει ότι η αγορά αυτοκινήτου στη Βραζιλία θα αναπτύσσεται με μικρότερο ρυθμό από 2% το 2013, λόγω των νέων κανόνων για τη βιομηχανία που αναμένεται να τεθούν σε ισχύ και την άρση των φοροαπαλλαγών. Η Sueddeutsche Zeitung δήλωσε ότι η ThyssenKrupp AG προγραμματίζει ένα πρόγραμμα μείωσης κόστους ύψους περίπου EUR 2δις για τα επόμενα τρία χρόνια.

Μακροοικονομική ενημέρωση
Θα συνεχιστεί η νομισματική χαλάρωση, υποδεικνύουν τα πρακτικά της BoJ
Τα πρακτικά της τελευταίας συνάντησης της τράπεζας της Ιαπωνίας , υποδεικνύουν ότι η κεντρική τράπεζα θα συνεχίσει τη πολιτική νομισματικής χαλάρωσης μέχρι ο πληθωρισμός να προσεγγίσει ή τουλάχιστον να φαίνεται στον ορίζοντα ότι προσεγγίζει το 1%.

Προτροπή για φορολογικές μεταρρυθμίσεις από τον
Shirakawa
Ο Masaaki Shirakawa, ο διοικητής της BoJ, ζήτησε από την κυβέρνηση να συνεχίσει τις προσπάθειες για εξυγίανση των οικονομικών της χώρας και να λάβει μέτρα για την τόνωση των εγχώριων επενδύσεων μέσω μειωμένης συμμετοχής του κράτους σε αυτές.

Απροσδόκητη αύξηση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης στη Νότια Κορέα
Ο δείκτης καταναλωτικού συναισθήματος στη Νότια Κορέα έχει σημειώσει απροσδόκητη αύξηση στις 99.0 μονάδες το Νοέμβριο, ενώ τον Οκτώβριο είχε φτάσει τις 98.0 μονάδες.

Saxo Bank

Τελευταία σχόλια

Προσθέστε σχόλιο
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.
Συζήτηση
Απάντηση...
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.

Οι συναλλαγές με χρηματοοικονομικά μέσα ή/και κρυπτονομίσματα εμπεριέχουν υψηλό κίνδυνο συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου απώλειας μερικής ή ολόκληρης της επένδυσης και μπορεί να μην είναι κατάλληλες για όλους τους επενδυτές. Οι τιμές των κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά ασταθείς και μπορούν να επηρεαστούν από εξωτερικούς παράγοντες, όπως χρηματοπιστωτικά, εποπτικά και πολιτικά γεγονότα. Οι συναλλαγές με περιθώριο αυξάνουν τους χρηματοπιστωτικούς κινδύνους.
Πριν αποφασίσετε να κάνετε συναλλαγές με χρηματοοικονομικό μέσο ή κρυπτονομίσματα θα πρέπει να ενημερωθείτε πλήρως για τους κινδύνους και τα κόστη που συσχετίζονται με τις συναλλαγές στις χρηματοπιστωτικές αγορές, να εξετάσετε προσεκτικά τους επενδυτικούς σας στόχους, το επίπεδο της εμπειρίας σας και τη διάθεση ανάληψης κινδύνου και να αναζητήστε επαγγελματικές συμβουλές όπου χρειάζεται.
Η Fusion Media σας υπενθυμίζει ότι τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι απαραίτητα πραγματικού χρόνου ούτε ακριβή. Τα δεδομένα και οι τιμές στον ιστότοπο δεν παρέχονται απαραίτητα από κάποια αγορά ή χρηματιστήριο αλλά μπορεί να παρέχονται από διαμορφωτές της αγοράς και συνεπώς μπορεί να μην είναι ακριβείς και να διαφέρουν από την πραγματική τιμή σε οποιαδήποτε δεδομένη αγορά, κάτι που σημαίνει ότι οι τιμές είναι ενδεικτικές και όχι κατάλληλες για σκοπούς συναλλαγών. Η Fusion Media και κάθε πάροχος των δεδομένων που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία ως αποτέλεσμα των συναλλαγών σας ή της εξάρτησής σας από τις πληροφορίες που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Απαγορεύεται η χρήση, η αποθήκευση, η αναπαραγωγή, η εμφάνιση, η τροποποίηση, η μετάδοση ή η διανομή των δεδομένων που εμπεριέχονται στον παρόντα ιστότοπο χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη άδεια της Fusion Media ή/και του παροχέα δεδομένων. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας διατηρούνται από τους παρόχους ή/και το χρηματιστήριο που παρέχουν τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Η Fusion Media μπορεί να αποζημιωθεί από τους διαφημιζόμενους που εμφανίζονται στον ιστότοπο, με βάση την αλληλεπίδραση σας με τις διαφημίσεις ή με τους διαφημιζόμενους.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Polski Português (Portugal) Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Αποσύνδεση
Σίγουρα θέλετε να αποσυνδεθείτε;
ΌχιΝαι
ΑκύρωσηΝαι
Αποθήκευση αλλαγών

+

Κατεβάστε την εφαρμογή της Investing.com

Λάβετε δωρεάν τιμές σε πραγματικό χρόνο καθώς και διαγράμματα και ειδοποιήσεις για μετοχές, δείκτες, νομίσματα, εμπορεύματα, ομόλογα. Λάβετε δωρεάν τις καλύτερες τεχνικές αναλύσεις και μέσα προβλέψεων.

Το Investing.com είναι καλύτερο σαν εφαρμογή!

Περισσότερο περιεχόμενο, ταχύτερα διαγράμματα, ταχύτερη ροή τιμών και πιο ομαλή εμπειρία διαθέσιμα μόνο στην εφαρμογή.