Αγορά Συναλλάγματος: To EUR διαπραγματεύεται στα ίδια επίπεδα - 24.10.12

Αγορά Συναλλάγματος: To EUR διαπραγματεύεται στα ίδια επίπεδα - 24.10.12

Saxo Bank  | 24.10.2012 11:56

Αγορά Συναλλάγματος: To EUR διαπραγματεύεται στα ίδια επίπεδα
To EUR διαπραγματεύεται χωρίς μεγάλες διακυμάνσεις έναντι των κυριοτέρων νομισμάτων σήμερα το πρωί, ενόψει της ανακοίνωσης του δείκτη Μεταποίησης και Υπηρεσιών Προμηθευτών (PMI) της Ευρώπης που αναμένεται να γίνει αργότερα μέσα στην ημέρα. Οι επενδυτές επίσης αναμένουν την ανακοίνωση του Γερμανικού δείκτη Επιχειρηματικής Εμπιστοσύνης και του αποτελέσματος της συνάντησης της Fed σχετικά με τη νομισματική πολιτική που θα λάβει χώρα αργότερα μέσα στην ημέρα. Στις 5 π.μ., το EUR διαπραγματεύεται χωρίς μεγάλες διακυμάνσεις έναντι του USD και της GBP στα USD 1.2985 και στις GBP 0.8144. Το AUD ενισχύθηκε 0.5% έναντι του USD αφού στοιχεία έδειξαν ότι ο δείκτης Μεταποίησης Προμηθευτών της Κίνας για τον Οκτώβριο προβλέπεται ότι θα παρουσιάσει το υψηλότερο επίπεδο σε σχέση με τους προηγούμενους τρεις μήνες. Επιπλέον, ο πληθωρισμός των τιμών καταναλωτή στην Αυστραλία επιταχύνθηκε περισσότερο από το αναμενόμενο, κατά το τρίτο τρίμηνο του 2012.

Μετοχές Η.Β.: Αναμένεται να ανοίξουν υψηλότερα
Ο δείκτης FTSE 100 αναμένεται να ανοίξει 11 μονάδες υψηλότερα. Οι δείκτες CBI – Επιχειρηματική Αισιοδοξία, Συνολικές Παραγγελίες και Τιμές Πώλησης, είναι οι βασικότεροι οικονομικοί δείκτες που αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα. Total Orders and Selling Prices Indices are the key economic indicators slated for release today.

Ασία: Ανοδική διαπραγμάτευση
Οι Ασιατικές αγορές διαπραγματεύονται κατά κύριο λόγο υψηλότερα σήμερα το πρωί.

Μετοχές Η.Π.Α.: Κέρδη για τα συμβόλαια
Στις 5 πμ GMT, τα συμβόλαια του δείκτη S&P 500 ενισχύονταν 7,5 μονάδες. Οι Πωλήσεις Νέων Κατοικιών, Ο Δείκτης Τιμών Υπευθύνων Προμηθειών στη Μεταποίηση της Markit και οι Αιτήσεις Στεγαστικών Δανείων MBA είναι οι κύριοι οικονομικοί δείκτες που αναμένεται να δημοσιευθούν σήμερα. Οι αγορές αναμένουν την απόφαση της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των Η.Π.Α. σχετικά με το επιτόκιο αργότερα εντός της ημέρας. Την Τρίτη, ο δείκτης S&P 500 υποχώρησε 1,4% κατά τη διάρκεια της κανονικής συνεδρίας, έπειτα από μι πληθώρα από ανακοινώσεις απαισιόδοξων αποτελεσμάτων επιχειρήσεων των Η.Π.Α. Η Monster Beverage υποχώρησε 10.2%, καθώς ένας ειδικός διαπραγματευτής αφαίρεσε τη μετοχή από τη λίστα “Conviction Buy” που διατηρεί. Η E.I. du Pont de Nemours and Company σημείωσε πτώση 9,1%, καθώς ανακοίνωσε σημαντική μείωση των καθαρών εσόδων της και ανακοίνωσε σχέδια για την περικοπή 1500 θέσεων εργασίας παγκοσμίως. Η αναθεώρηση προς τα κάτω της προοπτικής κερδών του έτους, οδήγησε τη Xerox σε απώλειες 5,1%. Η3M υποχώρησε 4,1%, καθώς ανακοίνωσε απαισιόδοξα έσοδα τρίτου τριμήνου και αναθεώρησε προς τα κάτω την εκτίμηση κερδοφορίας για το έτος. Στον αντίποδα, καλύτερα του αναμενομένου κέρδη τρίτου τριμήνου και η αναθεώρηση προς τα επάνω της προοπτικής κερδοφορίας του έτους, οδήγησαν τη Whirlpool σε κέρδη 8,7%. ΗHarley-Davidson ενισχύθηκε 7,7% καθώς ανακοίνωσε ότι θα αποκαλύψει νέα μοντέλα το 2015. Η Yahoo! Inc. ενισχύθηκε 5,7% καθώς η Διευθύνουσα Σύμβουλος, Marissa Mayer, απεκάλυψε την στρατηγική ανάκαμψης της εταιρείας. Η United Parcel Service σημείωσε άνοδο 3%, έπειτα από την ανακοίνωση κερδών τρίτου τριμήνου, σύμφωνων με τις προσδοκίες της αγοράς.

Ευρωπαϊκές Μετοχές: Αναμένεται να ανοίξουν ανοδικά
Οι δείκτες DAX και CAC αναμένεται να ανοίξουν με κέρδη 16 και 25 μονάδων, αντιστοίχως. Οι Δείκτες Τιμών Υπευθύνων Προμηθειών στη Μεταποίηση, για την Ευρωζώνη, τη Γερμανία και τη Γαλλία, καθώς επίσης ο Σύνθετος Δείκτης Τιμών Υπευθύνων Προμηθειών της Ευρωζώνης, ο Δείκτης Τιμών Εισαγωγών της Γερμανίας και η μελέτη του IFO – Επιχειρηματικό Κλίμα, Τρέχουσα Αποτίμηση και Δείκτες Προσδοκιών, είναι οι κύριοι οικονομικοί δείκτες που αναμένεται να δημοσιευθούν σήμερα. Η Volkswagen AG, η Nordea Bank AB, ηIberdrola SA, η Telenor ASA, η Volvo AB, η Atlas Copco AB, η Trelleborg AB και η Storebrand ASA θα ανακοινώσουν τα εταιρικά τους αποτελέσματα σήμερα. Η εφημερίδα,The Wall Street Journal, δημοσίευσε ότι η UBS AG σχεδιάζει την περικοπή χιλιάδων θέσεων εργασίας στο τμήμα των επενδύσεων. Το Reuters δημοσίευσε ότι η γερμανική κυβέρνηση έχει προχωρήσει στην εξαγορά ποσοστού στη EADS NV από τη Daimler AG. Η κυβέρνηση ζήτησε από τη βουλή να αποδεσμεύσει EUR 1.6δις για την αγορά. Το Reutersδημοσίευσε ότι η AK Steel Holding έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά 2 χαλυβουργιών στη Βραζιλία και στις ΗΠΑ, από την ThyssenKrupp AG.

Μακροοικονομική ενημέρωση
Η Τράπεζα της Αγγλίας είναι θετική σε μια επικείμενη τόνωση, δήλωσε ο King
Ο Mervyn King, ο διοικητής της τράπεζας της Αγγλίας (BoE), δήλωσε ότι η τράπεζα είναι έτοιμη να εισφέρει επιπλέον νομισματική τόνωση, εάν η οικονομική ανάκαμψη του έθνους εξασθενίσει.

Η μεταποιητική δραστηριότητα στη Κίνα
Ο προκαταρκτικός δείκτης μεταποίησης PMI της HSBC στην Κίνα, έχει αυξηθεί κατά 49.1% τον Οκτώβριο, το υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων τριών μηνών, ενώ τον Σεπτέμβριο είχε σημειώσει άνοδο 47.9%.

Ο πληθωρισμός στη Αυστραλία αυξάνεται
Ο ετήσιος πληθωρισμός στην Αυστραλία έχει αυξηθεί παραπάνω από ότι αναμενόταν στο 2% το τρίτο τρίμηνο του 2012 , ενώ το προηγούμενο τρίμηνο είχε σημειώσει άνοδο 1.2%.

Saxo Bank

Τελευταία σχόλια

Προσθέστε σχόλιο
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.
Συζήτηση
Απάντηση...
Παρακαλούμε περιμένετε ένα λεπτό πριν προσπαθήσετε να σχολιάσετε ξανά.

Οι συναλλαγές με χρηματοοικονομικά μέσα ή/και κρυπτονομίσματα εμπεριέχουν υψηλό κίνδυνο συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου απώλειας μερικής ή ολόκληρης της επένδυσης και μπορεί να μην είναι κατάλληλες για όλους τους επενδυτές. Οι τιμές των κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά ασταθείς και μπορούν να επηρεαστούν από εξωτερικούς παράγοντες, όπως χρηματοπιστωτικά, εποπτικά και πολιτικά γεγονότα. Οι συναλλαγές με περιθώριο αυξάνουν τους χρηματοπιστωτικούς κινδύνους.
Πριν αποφασίσετε να κάνετε συναλλαγές με χρηματοοικονομικό μέσο ή κρυπτονομίσματα θα πρέπει να ενημερωθείτε πλήρως για τους κινδύνους και τα κόστη που συσχετίζονται με τις συναλλαγές στις χρηματοπιστωτικές αγορές, να εξετάσετε προσεκτικά τους επενδυτικούς σας στόχους, το επίπεδο της εμπειρίας σας και τη διάθεση ανάληψης κινδύνου και να αναζητήστε επαγγελματικές συμβουλές όπου χρειάζεται.
Η Fusion Media σας υπενθυμίζει ότι τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι απαραίτητα πραγματικού χρόνου ούτε ακριβή. Τα δεδομένα και οι τιμές στον ιστότοπο δεν παρέχονται απαραίτητα από κάποια αγορά ή χρηματιστήριο αλλά μπορεί να παρέχονται από διαμορφωτές της αγοράς και συνεπώς μπορεί να μην είναι ακριβείς και να διαφέρουν από την πραγματική τιμή σε οποιαδήποτε δεδομένη αγορά, κάτι που σημαίνει ότι οι τιμές είναι ενδεικτικές και όχι κατάλληλες για σκοπούς συναλλαγών. Η Fusion Media και κάθε πάροχος των δεδομένων που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία ως αποτέλεσμα των συναλλαγών σας ή της εξάρτησής σας από τις πληροφορίες που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Απαγορεύεται η χρήση, η αποθήκευση, η αναπαραγωγή, η εμφάνιση, η τροποποίηση, η μετάδοση ή η διανομή των δεδομένων που εμπεριέχονται στον παρόντα ιστότοπο χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη άδεια της Fusion Media ή/και του παροχέα δεδομένων. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας διατηρούνται από τους παρόχους ή/και το χρηματιστήριο που παρέχουν τα δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
Η Fusion Media μπορεί να αποζημιωθεί από τους διαφημιζόμενους που εμφανίζονται στον ιστότοπο, με βάση την αλληλεπίδραση σας με τις διαφημίσεις ή με τους διαφημιζόμενους.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Αποσύνδεση
Σίγουρα θέλετε να αποσυνδεθείτε;
ΌχιΝαι
ΑκύρωσηΝαι
Αποθήκευση αλλαγών

+

Κατεβάστε την εφαρμογή της Investing.com

Λάβετε δωρεάν τιμές σε πραγματικό χρόνο καθώς και διαγράμματα και ειδοποιήσεις για μετοχές, δείκτες, νομίσματα, εμπορεύματα, ομόλογα. Λάβετε δωρεάν τις καλύτερες τεχνικές αναλύσεις και μέσα προβλέψεων.

Το Investing.com είναι καλύτερο σαν εφαρμογή!

Περισσότερο περιεχόμενο, ταχύτερα διαγράμματα, ταχύτερη ροή τιμών και πιο ομαλή εμπειρία διαθέσιμα μόνο στην εφαρμογή.