Δεν υπάρχουν αποτελέσματα για την αναζήτησή σας

Αναβαθμίστε την εμπειρία σας

 • Όλες οι πλατφόρμες χωρίς διαφημίσεις
 • 100% χωρίς διαφημίσεις
 • Σούπερ γρήγορη περιήγηση
 • Μηνιαία
  6,19 /μήνα
 • Πιο Δημοφιλές
  Ετήσια
  4,95 /μήνα

  Εξοικονομήστε 20%

  Χρέωση ανά έτος

 • 2 έτη
  3,71 /μήνα

  Εξοικονομήστε 40%

  Χρέωση ανά διετία

Αποδεχτές Μέθοδοι Πληρωμής

Η χρέωση είναι επαναλαμβανόμενη και ακυρώνεται ανά πάσα στιγμή. Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Η τελική τιμή υπόκειται σε συναλλαγματικές ισοτιμίες, όπως φαίνεται στη σελίδα αγοράς πριν ολοκληρωθεί η πληρωμή.

Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Τι περιλαμβάνει η Ad-Free συνδρομή μου;

Η Ad-Free συνδρομή στην Ιnvesting.com σας παρέχει μια εμπειρία χωρίς διαφημίσεις σε όλους τους ιστότοπους και τις εφαρμογές μας. Τα οφέλη της Ad-Free συνδρομής θα σας επιτρέψουν να επικεντρωθείτε σε ό,τι είναι σημαντικό και θα επιταχύνουν επίσης την εμπειρία σας αφαιρώντας το χρόνο που χρειάζεται για να φορτωθούν οι διαφημίσεις στους ιστότοπους και στις εφαρμογές μας. Αυτή η συνδρομή ωστόσο, δεν παρέχει ζωντανά δεδομένα ή επιπρόσθετες λειτουργίες.

Θα αφαιρέσει η Ad-Free συνδρομή τις διαφημίσεις από όλες τις συσκευές μου;

Μόλις αγοράσετε τη συνδρομή χωρίς διαφημίσεις, ο λογαριασμός σας θα έχει πλήρη κάλυψη σε όλους τους ιστοτόπους και τις Android και iOS εφαρμογές μας. Αυτό το προνόμιο θα σας είναι διαθέσιμο στο σπίτι ή στο γραφείο ή ακόμα και on the go παρέχοντας σας τα εργαλεία και τις λειτουργίες που χρειάζεστε οπουδήποτε, οποτεδήποτε.

Πώς ακυρώνω την Ad-Free συνδρομή μου;

Για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας, επικοινωνήστε με την υποστήριξη με το email με το οποίο έχετε εγγραφεί ή με τον αριθμό αναφοράς και ένας από τους υπαλλήλους μας θα χαρεί να σας βοηθήσει

Θα ειδοποιηθώ πριν την ανανέωση της Ad-Free συνδρομής μου;

Η Ad-Free συνδρομή ανανεώνεται αυτόματα, κάτι που σημαίνει πως όταν φτάσετε στην ημερομηνία λήξης θα χρεωθείτε αυτόματα και η Ad-Free συνδρομή σας θα ανανεωθεί. Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή ακολουθώντας τις οδηγίες που περιέχονται στην απάντηση της ερώτησης «Πώς ακυρώνω την Ad-Free συνδρομή μου». Η συνδρομή θα παραμείνει ενεργή για το διάστημα για το οποίο πληρώσατε.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Αποσύνδεση
Σίγουρα θέλετε να αποσυνδεθείτε;
ΌχιΝαι
ΑκύρωσηΝαι
Αποθήκευση αλλαγών

+

Κατεβάστε την εφαρμογή της Investing.com

Λάβετε δωρεάν τιμές σε πραγματικό χρόνο καθώς και διαγράμματα και ειδοποιήσεις για μετοχές, δείκτες, νομίσματα, εμπορεύματα, ομόλογα. Λάβετε δωρεάν τις καλύτερες τεχνικές αναλύσεις και μέσα προβλέψεων.

Το Investing.com είναι καλύτερο σαν εφαρμογή!

Περισσότερο περιεχόμενο, ταχύτερα διαγράμματα, ταχύτερη ροή τιμών και πιο ομαλή εμπειρία διαθέσιμα μόνο στην εφαρμογή.