Δεν υπάρχουν αποτελέσματα για την αναζήτησή σας

Αναβαθμίστε την εμπειρία σας

 • Όλες οι πλατφόρμες χωρίς διαφημίσεις
 • 100% χωρίς διαφημίσεις
 • Σούπερ γρήγορη περιήγηση
 • Μηνιαίο
  6,07 /μήνα
 • Πιο Δημοφιλές
  Ετήσιο
  4,80 /μήνα

  Εξοικονομήστε 20%

  Χρέωση ανά έτος

 • 2 έτη
  4,17 /μήνα

  Εξοικονομήστε 30%

  Χρέωση ανά διετία

Αποδεχτές Μέθοδοι Πληρωμής

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α, ο οποίος καθορίζεται με βάση τη χώρα χρέωσης του χρήστη. Η τελική τιμή υπόκειται σε συναλλαγματικές ισοτιμίες, όπως φαίνεται στη σελίδα αγοράς πριν ολοκληρωθεί η πληρωμή.

Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Τι περιλαμβάνει το Ad-Free πλάνο μου;

Η συνδρομή χωρίς διαφημίσεις στην Ιnvesting.com σας παρέχει μια εμπειρία χωρίς διαφημίσεις στην εφαρμογή της Investing.com χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας. Τα οφέλη της συνδρομής χωρίς διαφημίσεις θα σας επιτρέψουν να επικεντρωθείτε σε ό,τι είναι σημαντικό και θα επιταχύνουν επίσης την εμπειρία της περιήγησής σας αφαιρώντας τις διαφημίσεις. Αυτή η λειτουργία ωστόσο, δεν παρέχει ζωντανά δεδομένα ή επιπρόσθετες λειτουργίες. 

Θα αφαιρέσει το Ad-Free πλάνο τις διαφημίσεις από όλες τις συσκευές μου; 

Μόλις αγοράσετε τη συνδρομή χωρίς διαφημίσεις, ο λογαριασμός σας θα έχει πλήρη κάλυψη σε όλους τους ιστοτόπους και τις Android και iOS εφαρμογές μας. Αυτό το προνόμιο θα σας είναι διαθέσιμο στο σπίτι ή στο γραφείο ή ακόμα και on the go παρέχοντας σας τα εργαλεία και τις λειτουργίες που χρειάζεστε οπουδήποτε, οποτεδήποτε.

Πώς ακυρώνω το Ad-Free πλάνο μου;

Για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας, επικοινωνήστε με την υποστήριξη με το email με το οποίο έχετε εγγραφεί ή με τον αριθμό αναφοράς και ένας από τους υπαλλήλους μας θα χαρεί να σας βοηθήσει

Θα ειδοποιηθώ πριν την ανανέωση του Ad-Free πλάνου μου;

Το Ad-Free πλάνο ανανεώνεται αυτόματα, κάτι που σημαίνει πως όταν φτάσετε στην ημερομηνία λήξης θα χρεωθείτε αυτόματα και η συνδρομή χωρίς διαφημίσεις θα ανανεωθεί. Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή ακολουθώντας τις οδηγίες που περιέχονται στην απάντηση της ερώτησης «Πώς ακυρώνω το Ad-Free πλάνο μου».

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Αποσύνδεση
Σίγουρα θέλετε να αποσυνδεθείτε;
ΌχιΝαι
ΑκύρωσηΝαι
Αποθήκευση αλλαγών

+